Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prušinovský vychytal další filmařskou díru a rozjel hodně slušný mini seriál, který brutálním způsobem šije do prodejců aut. A tím vysloveně zaplnil díru na trhu. Nejenom, že mu prodejci píšou pobuřující e-maily, také dostává pochvalné reakce na Streamu, kde se tenhle seriál vyšvihl na samotný vrchol. Já třeba uznávám, že některé postavy vypadají a hraji, jak kdyby je tvůrci náhodně vybrali na ulici, ale i to má podle mě svoje kouzlo. Samotná trojka kempující v dřeváku v bazáči vše vysloveně vynahrazuje. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

velice vítám nový trend českého filmu/TV, kterým je točení takovýchto sitcomových sérií, kde nejdražší položkou rozpočtu je oběd pro rejžu. Hvězdy se obvykle v rámci oživení svého statusu star spokojí se symbolickým honorářem, scénáře jsou rychlé a nekomplikované, prostě moderní a svižná zábava. Jen je škoda, že to většinou rychle končí a téměř výhradně je to jen na internetu ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra trefné a vtipné! Z mnoha hlášek budou hlášky lidové, možná už jsou. Petr Čtvrtníček je v roli dokonalý a je vidět, že ho Karel Čížek opravdu baví. Potěší i mnohé epizodní role, pokud jsou zrovna dobře zahrané, což se dařilo především v sérii druhé. Děj je jednoduchý, přesto na problém vtipně upozorní a dost takových Čížků naštve. Mně se více líbilo pojetí Andyho Fehu, tedy série druhá... jenom tomu Bóďovi jsem Bublinu tak přál! 80% ()

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím asi nejslabší setkání s režijním počinem Jana Prušinovského (snad s výjimkou stejně nudné Čtvrté hvězdy). Jeho tvorba je typická balancováním mezi věrným vykreslením reality a karikaturou, vtipem a trapností, autentickým jazykem a vulgaritou - a když se tyto prvky podaří vyvážit, je to super. Bohužel Monte Karlo pro mě jde ve všech zmíněných "disciplínách" příliš často za hranu. Vydržel jsem pár dílů, než jsem to definitivně vzdal. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Určitě mi to víc dává, než bere. Za těch cca 7 minut se vždycky párkrát zasměju, podobná vzpruha by se hodila denně. Má to hloubku asi jako dekolt Keiry Knightley, ale je to prdel./// Po dvou sériích zvyšuji hodnocení ze tří na čtyři pecky. Je to svižný, vtipný, má to neuvěřitelnou lehkost, přesně vím, jaký to ve mně vyvolá emoce a tvůrcům se to daří ze sta procent. Fakt se nestane, aby mě to rozladilo nebo otrávilo, je to čistá radost. Tedy za předpokladu, že to člověk bere s rezervou, protože uvěřit by znamenalo propadnout strašlivé chandře. To se mi ale naštěstí neděje, beru si z toho jen potěšení z mazanýho Carlose, zamilované Bubliny a dobráka od kosti (kterýho Carlos jednou totálně vykostí) Bódi. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Jan Prušinovský po dokončení filmu Kobry a užovky (2015) plánoval v roce 2015 netočit a věnovat se jen psaním scénářů, ale nabídka z TV Stream jeho původní rozhodnutí změnila. Dle svých slov ho velmi lákalo točit internetový seriál. (Šéfik)
  • Pro úvodní znělku 1. série byla vybrána píseň „Da Da Da“ od německé skupiny Trio. (SONY_)
  • Když Bublina (Lucie Polišenská) tancuje, hrají písničky „Fuk“ od skupiny Visací zámek a „Ztracená bloudím“ od Verony. (SONY_)

Reklama

Reklama