Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

rom_2006 

všechny recenze uživatele

Petr Čtvrtníček je geniální hláškař a jeho autobazarový argot je k sežrání. Těšil jsem se velmi, protože se v automobilní branži pohybuju už nějaký ten rok, ale byl jsem poněkud zklamán. Čekal jsem rozhodně víc rafinovanosti v Karlosových fíglech - možná jsem suchar, ale trochu mě až uráží, že ze zákazníků dělá takové idioty, kteří se neumí ozvat tváří v tvář zjevnému podfuku. Humor je opravdu situační, čekal jsem větší přesah - v reálném životě by prakticky všichni napálení okamžitě přišli znovu, hodili mu auta na hlavu a dostali by svoje prachy zpátky, protože už nežijeme na začátku 90. let, ale v celkem fungující společnosti, kde platí půlroční záruka na skryté vady a podobně, nemá cenu to až tak rozebírat. To je moje možná sucharská výhrada, ale od tvůrců Okresního přeboru a česko-sodového Čtvrtni (obojí naprosto žeru) mě tenhle výkon nijak neoslnil... ()

JWK 

všechny recenze uživatele

Naprostá slabota. Od takových tvůrců jsem čekal poněkud více. Vtipnost je minimální, herecké výkony mizerné. Celkově je to prostě o ničem. Je to přitom škoda, téma je dobré s potenciálem. Nechápu jak tomuhle může někdo dát 4 hvězdy přičemž nekolikanásobně vydatnější Gynekologie 2 má mizivé hodnocení. ()

Reklama

Nechic 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit herecké výkony, je to prostě krátká sranda, tak se dá leccos odpustit. Jenže ten děj tak hrozné kolísá mezi absolutní peckou, že se válím smíchy a trapnou nudou, kdy to chci vypnout až to možné není. Je to škoda, děj autobazaru zaručuje spoustu neotřelých příběhů a pár se povedlo použít na výbornou, ale vaření z vody je díl od dílů znát víc a víc. O trhlinách v ději nemluvě. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

K tomuhle se přesně hodí komentář: "Co říct, abych neurazil." Já teda váhal mezi dvěma a třemi hvězdami, protože seriál celkem dobře ukazuje, co jsou autobazary za prasárny a jaké podvody na lidi dělají. Na druhé straně je scénář plný vulgarit, sexuálních narážek a pokud vezmu seriál v potaz dějově, tak přestože je to komedie, tak i plný nelogických věcí. Herecké výkony celkem slušné, ale jednotlivé příběhy postrádají trochu víc invence a nápadu. Upřímně řečeno, věřím, že je hodně naivních lidí. Ale zdejším postavám projde prakticky cokoli, jejich zákazníci jsou idioti všichni do jednoho a když naprosto trapným způsobem obejde Karel Čížek i finančák, začal jsem si říkat, že dvě hvězdy seriál patřičně ocení. Škoda, že je svobodný internet plný takových seriálů, jejichž většina dílů je ztráta času. U několika epizod jsem se usmál, u dalších poučil, jak se podvádí, ale u většiny jsem spíše přemýšlel, jak tohle mohou cpát divákům a myslet si, že jim to nebude připadat trapné i na komediální seriál. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Určitě mi to víc dává, než bere. Za těch cca 7 minut se vždycky párkrát zasměju, podobná vzpruha by se hodila denně. Má to hloubku asi jako dekolt Keiry Knightley, ale je to prdel./// Po dvou sériích zvyšuji hodnocení ze tří na čtyři pecky. Je to svižný, vtipný, má to neuvěřitelnou lehkost, přesně vím, jaký to ve mně vyvolá emoce a tvůrcům se to daří ze sta procent. Fakt se nestane, aby mě to rozladilo nebo otrávilo, je to čistá radost. Tedy za předpokladu, že to člověk bere s rezervou, protože uvěřit by znamenalo propadnout strašlivé chandře. To se mi ale naštěstí neděje, beru si z toho jen potěšení z mazanýho Carlose, zamilované Bubliny a dobráka od kosti (kterýho Carlos jednou totálně vykostí) Bódi. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Na začátku 1. minuty hraje „Boys Boys Boys“ od Sabriny, při projížďce autem hraje „Rock Me Amadeus“ od Falca, a když Bublina (Lucie Polišenská) suší fénem papír, hraje „Maniac“ od Michaela Sembella. (SONY_)

Reklama

Reklama