Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (154)

William_ 

všechny recenze uživatele

9/10. Nádherný film, akorát má jednu neduhu - budete potřebovat kapesník a ne jeden. Český dabing s Hádkem jen podtrhuje tento skvělý film. Druhý díl je spíše více žánrově rodinné drama, a musím zde vyzdvihnout úžasného Dennise Quaida, který se stal ústřední (lidskou) postavou obou nádherných filmů. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tož právě před sedmi lety, se nám narodilo šest krásných bernských salašníků, tak jsem prostě logicky musel jít na Psí poslání 2 do kina, i když se dalo čekat, že to bude velmi podobné jedničce. A bylo, ale v tom nejlepším smyslu slova, podobně jako v jedničce se Bailey převtělí do několika psů a jedné fenky- co však v jedničce bylo pouhým popisem psích životů, tady je nosný životní příběh CJ, (vnučky Ethana - původního majitele) plný zvratů a nezdarů - o kterou se má Bailey starat, a to se rozhodně postaral tak, až se vše v dobré obrátilo, a poslední scéna (i když logická a mnou očekáváná, je opravdu krásná). Ano je to předvídatelné (protože to jedničku opravdu kopíruje), ale je to tak milé a tak neuvěřitelně dojemné, že jsem tvůrcům velmi zavázán, že takový film, vlastně dva filmy, natočili...Vřele doporučuji těm, kteří mají rádi pejsky a romantické dojáky a hlavně těm, kteří neviděli jedničku...no a dám stejně jako jedničce, proč ne - má to příběh, je to i napínavé...viděno v kině (cze)..99% ()

Reklama

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Po "vlažném" začátku přišla krásná hra citů, příběhů a "poslání". Děj se dobře posunul, vyvinul a kruh se skvělé uzavřel...tam kde začal. +++ SPOILER 20ti slovy: Nyní má Bailey za úkol najít a chránit malou holčičku...která vyrostla. Pozná rakovinu, zachrání život a celou rodinu přivede opět k sobě. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Je to síce prvoplánovo slzydojné, príbehovo trošku potiahnuté za vlasy a celkovým konceptom v podstate hotovým xeroxom jednotky. .... Komu to, ale vadí? .... na toto - ako milovník psov so zaujímavým nápadom s reinkarnáciou - mám slabosť. .... Keď máte krásny originál obrazu a vedľa neho duplikát, páčia sa Vám predsa stejnak rovnako ?! - toť moje vysvetlenie plného hodnotenia. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jestli něco tomuhle filmu jde, tak je to ždímání emocí na maximum. Je to sice důstojné pokračování jedničky, bohužel jejích kvalit u mě nedosahuje. Máme tu totiž jenom jeden příběh o Eathnově nevlastní vnučce, který sice za srdce chytne, ale nepřišlo mi to nějak úchvatný a silný jako různorodé příběhy v předchozím díle (především ten s policistou byl TOP). Jestli někoho ale musím postavit na piedestal, je to ultra sympaťák Henry Lau, kterýmu jsem přál to nejlepší od začátku dokonce. Konec dojme o tom žádná, ale střízlivým okem je to zkrátka o parník slabší než jednička. Proto 3 hvězdy. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama