Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na nedeľňajšie popoludnie újde. No poviem vám, že tento 101. klon DIE HARD, sa mohol podariť lepšie, ale aj horšie. Drsná akcia ( plus ), je ale to jediné čo sa dá zniesť. Herci ( mínus ), ktorý naozaj mali možnosť predviesť toho trochu viac a dodať tejto zlátanine aspoň punc vyššej kvality, zostali pri zemi. Občas ide naozaj iba o nájom. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

V kategorii levných béčkových filmů nadprůměrná věc. Námět už samozřejmě otřepaný, ale mám tento druh příběhu rád a nedělá mi problém vidět ho ve více podáních, navíc některé scény mě příjemně překvapily. Vyzdvihl bych herce, protože jak záporáci (konečně žádní nazdárkové), tak hlavní hrdinové hráli dobře a je to samozřejmě jeden z aspektů, proč se na to dobře dívá. Ano, film je naivní a i když se to v nějakých scénách nedá, je lepší trochu přimhouřit očko, vypnout a užít si tohle kvalitní béčko. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá vůbec, co v kinech dělat. Obyčejné a naivní akční béčko, kde hlavním hrdinou je Dave Bautista, kterého za dobrého herce nepovažuji a rozhodně sám film neutáhne. Je naštěstí vazoun, takže při soubojích se je na co koukat, má proti sobě i slušné Ruské protivníky, takže na jedno podívání se to dá snést, ale žádná sláva. 50% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Niekto sa tu chcel hrať na Smrtonosnú pascu a výsledok je zúfalo katastrofálno hrozný. B-čko ako sviňa, do ktorého sa omylom primotal Brosnan, v ktorom nefunguje ale absolútne nič. Námet úplne dementný, originalita nula bodov, lepšie napísané postavy nájdete aj v každom druhom P-čku, akcia odfláknutá, Bautista a tá jeho neter, to je celé na facku, Rusáci čo sa rozprávajú medzi sebou anglicky, dokonca aj anglicky hrešia... A do toho Ind, ktorý sa má postarať o zábavu a odľahčenie. To sa mu raz aj podarilo (Allahu Akbar). Rovnaká úroveň ako väčšina produkcie Seagala, Lundgrena a spol. 30% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročné akční béčko, které splňuje všechno, co od něj člověk šeká. Rvačky, střílečky, jedna správně přepálená motohnička a samozřejmě velké bum. Humorný prvek tu zastupuje Faisal z pořadatelské služby a ten mi sem sedl. Ačkoliv v podobných případech na herce příliš nežehrám, tak tady udělám výjimku, protože Bautista je nesympatická opice a jeho postava navíc nemá ráda fotbal. Celkový dojem mi dost pokazil. 50% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Zmíněná ruská republika „Sukovia/Sakovya“ ve skutečnosti neexistuje. V Ruské federaci je 22 republik, počítáme-li i ilegálně anektovaný Krym. (Toshio)
  • V úvodu filmu jsou použity záběry z filmu Bunkr smrti (2008), kde je vyobrazen šéf teroristů (Ray Stevenson) jako bojovník revoluce v Rusku. (SsgtJira)
  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama