Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jojo, kdysi taky obsadili Arnolda, neuměl hrát a byl nevzhledný. Tak teď tu máme zase tohohle borce. Kdyby byl alespoň trochu sympatický a uměl zahrát jen to, že mu o tu jeho neteř opravdu jde, hned bylo o hvězdu víc. Spadlo to do průměru jen kvůli němu a nedostatku nadhledu. Poslední skaut to zkrátka není. 60% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Niekto sa tu chcel hrať na Smrtonosnú pascu a výsledok je zúfalo katastrofálno hrozný. B-čko ako sviňa, do ktorého sa omylom primotal Brosnan, v ktorom nefunguje ale absolútne nič. Námet úplne dementný, originalita nula bodov, lepšie napísané postavy nájdete aj v každom druhom P-čku, akcia odfláknutá, Bautista a tá jeho neter, to je celé na facku, Rusáci čo sa rozprávajú medzi sebou anglicky, dokonca aj anglicky hrešia... A do toho Ind, ktorý sa má postarať o zábavu a odľahčenie. To sa mu raz aj podarilo (Allahu Akbar). Rovnaká úroveň ako väčšina produkcie Seagala, Lundgrena a spol. 30% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Je fajn, když se v dnešní době čas od času objeví akčňák, který jako by přišel časem z minulosti, jen je škoda, když je to akčňák, který odkazuje na béčko, které ani v době vzniku nebylo žádným zázrakem. Film nepřipomíná Smrtonosnou past, ale film, který Smrtonosnou past napodoboval a tím byla Náhlá smrt, což byla slušná Van Dammovka, ale stěží průměrný film. Každopádně Final Score se celkem povedlo a má občas slušné nápady, nebo příjemně vypadající akci. Jako celek bohužel už tolik nefunguje a chybuje přesně tam, kde chybovali všichni napodobitelé legendární Smrtonosné pasti. Chybí zde charismatický hlavní hrdina (Bautista je všeobecně fajn, ale zde působí jako by hrál s donucením), zajímavý padouch (Ray Stevenson celou dobu jede na neutrál a spíše otravuje než děsí) a celkově zajímavý scénář, který by postavy posouval dál a diváka bavil. Final Score je spíše na 2* ale vzhledem k tomu, že bychom si v dnešní době takových filmů měli vážit, dávám hodně odřené a vydřené 3*. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Náhlá smrt byla kinobéčko za 50 mega, tohle je její videoklon za 20, přičemž většinu rozpočtu si nejspíš rozebrali herci. NS mám docela rád, ale tohle je tak zoufale přes kopírák (jediná věc, kterou si lajzli navíc, byla honička na motorkách) jen v mnohem levnějším aranžmá, že mě to prostě nebavilo. I když je Bautista docela sympaťák. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"it´s not soccer - it´s football !". I have no brain, but I don´t care !!!!!! West ham vs. Dynamo Kiev na pozadí velkolepé akční béčkové naháněné - jeden chce pomstu, druhej chtěl kdysi převrat, další chce jen svojí neteř = nesmí samozřejmě chybět ani asijský agent Cho z vyšších míst. Párkrát jsem vyprskl smíchy (nechtěně), jinak to ale na mě jako celek působilo parádně jednoduše, Bautista nám ještě jednou ukáže, zač je toho herec !....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)
  • Natáčanie prebiehalo ešte v roku 2016 na štadióne Boleyn Ground, bývalom štadióne týmu West Ham United. Počas premiéry filmu už štadión neexistoval, pretože bol medzi rokmi 2016-2017 zdemolovaný. (Ubi123)
  • Zmíněná ruská republika „Sukovia/Sakovya“ ve skutečnosti neexistuje. V Ruské federaci je 22 republik, počítáme-li i ilegálně anektovaný Krym. (Toshio)

Reklama

Reklama