Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co bylo horší, jestli film nebo ten nesmyslný fotbal na pozadí. Ale pak jsem dospěl k závěru, že fotbal byl opravdu katastrofa. Bylo fajn vidět ve filmu tým z PL a jejich starý stadion, ale to je tak všechno. Za mě akce obstojná, ale film jsem si pustil kvůli Brosnanovi, a ten tam skoro vůbec nehraje a ten jeho konec je sice překvapivý, ale o to tristní. O Bautistovi raději ani nemluvit při rvačkách fajn, ale nejde 104 minut jenom bojovat. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemám mít strach? Jsem celej od krve, jsem v pasti, mám u sebe posranou bombu, ale nemám si dělat starosti?" Strejda Mike je zabijáckej sympaťák a úspěšně integrovanej Faisal je jeho vtipnej pomocník. Tím originalita končí a začíná vykrádačka všech možnejch akčních klasik na téma osamělej hrdina s viditelnou slabinou bojuje v uzavřeným prostoru proti všem. Ale i když to není ani trochu originální, tak Mike opravdu válí. Jen jsem byl z toho všeho tak napnutej, že mi uteklo, jak vlastně hrál West Ham s tím anonymním Dynamem. Dal jsem litr na jedničku, ale ani u Livesportu nemůžu ten výsledek najít. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Niekto sa tu chcel hrať na Smrtonosnú pascu a výsledok je zúfalo katastrofálno hrozný. B-čko ako sviňa, do ktorého sa omylom primotal Brosnan, v ktorom nefunguje ale absolútne nič. Námet úplne dementný, originalita nula bodov, lepšie napísané postavy nájdete aj v každom druhom P-čku, akcia odfláknutá, Bautista a tá jeho neter, to je celé na facku, Rusáci čo sa rozprávajú medzi sebou anglicky, dokonca aj anglicky hrešia... A do toho Ind, ktorý sa má postarať o zábavu a odľahčenie. To sa mu raz aj podarilo (Allahu Akbar). Rovnaká úroveň ako väčšina produkcie Seagala, Lundgrena a spol. 30% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to nenudilo. Navíc mám rád thrillery odehrávající se během nějakého sportovního zápasu (Náhlá smrt, částečně Fanatik), a i když tady toho fotbalu zas tak moc není a u některých prostřihů je znát, že se točily na prázdném stadionu a hřišti, u jiných jsem se skvěle pobavil, jak dovedně byly natočené - skok motorkou nad hlavami nic netušících diváků a hráčů nebo skok na fanouškovském transparentu ze střechy na světelnou tabuli. Vůbec se mi líbilo, jak tvůrci důsledně dbali na vnitřní temporytmus příběhu, jak si hlídali i čas na časomíře (který zde hraje důležitou roli) i některé další detaily. Dave Bautista sice vypadá, že se každou chvíli rozbrečí, a ta jeho neteř je jedna z nejošklivějších puberťaček, které jsem kdy ve filmu viděl, ale celý příběh šlape, jak má a moc se mi v rámci žánru líbil, hluchých míst bylo minimálně, a navíc se hlavní hrdina i záporáci chovají tak nějak logicky a rozumově, a každou chvíli má navrch někdo jiný (no považte!). Třešničkou na dortu je účast Pierce Brosnana, který má takové charisma, že tady sice řekne asi tři věty, a jeho role je vlastně štěk, kdy se pasivně nechá tahat z kouta do kouta, ale stejně si všechny tyhle scény ukradne pro sebe. A mimochodem, velmi mne pobavil vtip s Alláhu akbar. :-) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"it´s not soccer - it´s football !". I have no brain, but I don´t care !!!!!! West ham vs. Dynamo Kiev na pozadí velkolepé akční béčkové naháněné - jeden chce pomstu, druhej chtěl kdysi převrat, další chce jen svojí neteř = nesmí samozřejmě chybět ani asijský agent Cho z vyšších míst. Párkrát jsem vyprskl smíchy (nechtěně), jinak to ale na mě jako celek působilo parádně jednoduše, Bautista nám ještě jednou ukáže, zač je toho herec !....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • V úvodu filmu jsou použity záběry z filmu Bunkr smrti (2008), kde je vyobrazen šéf teroristů (Ray Stevenson) jako bojovník revoluce v Rusku. (SsgtJira)
  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)
  • Zmíněná ruská republika „Sukovia/Sakovya“ ve skutečnosti neexistuje. V Ruské federaci je 22 republik, počítáme-li i ilegálně anektovaný Krym. (Toshio)

Reklama

Reklama