Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý řidič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) touží po pětihvězdičkovém hodnocení od svých zákazníků a tak se snaží udělat vše pro jejich maximální pohodlí a naprostou spokojenost. Od milého úsměvu, nekonečné trpělivosti až po bonbóny zdarma. Ale když mu do auta nastoupí nevrlý obrovský chlap jménem Vic (Dave Bautista), zjistí, že úsměv a trpělivost na něj zrovna nezabírají. A bonbóny už vůbec ne. Z nerudného pasažéra se vyklube tajný policajt, který má zrovna po oční operaci, a tak nemůže řídit auto. Na cestu do akce, na jejímž konci by mělo být dopadení drogového dealera, si proto poněkud netradičně objedná právě Stuův Uber. Tím začíná jejich neuvěřitelná bláznivá spolujízda, kdy se nejistý Stu chtít nechtíc postupně zapojuje do Vicovy policejní akce. Zpočátku mu nahrazuje jeho nejistý zrak, ale jak akce nabírá obrátky, přebírá iniciativu a stává se pro tento den postrachem celého podsvětí. A pětihvězdičkové hodnocení a úsměvy už příliš neřeší. Ale možná bude Vic nakonec patřit mezi jeho nejspokojenější pasažéry a pomůže Stuovi vylepšit skóre. (Cinemart)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (237)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jedno objemné poloslepé zavazadlo a jeho upovídaný převozník s obočím hustým jak doprava v centru Islámábádu při polední špičce. To první je dle očekávání kožené, tomu druhému by to chtělo občas říci uber.. Koktejl z momentálně frčících surovin (popkulturní odkazy, spoluspotřebitelství přes aplikace chytrých telefonů, non-white leads obsazení) podávaný jako lehký buddy movie drink. Po půlce už to ztrácí chuť, ale s mozkem v poloze stand-by se to vypít dá. Tři hvězdy pro nyní Stuvědomělého šoféra jsou myslím fér.. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nejen přátelství, ale i některé filmy mohou bolet. Po úvodní slibné akci, kde bohužel zemře všechno co tu bylo sympatického, následuje už jen bolestivý pokus o buddy komedii, jejíž zápory bohužel  početní převahou převálcují tu nevelkou hrst kladů, které jsou tu rozesety příliš řídce na to, aby mohly uspět. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Docela pohodovka se slušnou akcí, ucházejícím humorem a zběsilým tempem který nenudí. Škoda, že není lépe obsazené ústřední duo, protože ten Ind mi víc než vtipnej přišel otravnej a Bautista je sice nařáchlý hovado, ale komik z něj úplně nebude. Škoda, akce dobrá a film neurazil, ale na 4* to stačit nebude.65% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

U téhle komedie jsem určitě nemusel nikterak přetěžovat mozek, děj byl vcelku jednoduchý a předvídatelný, takže jsem chtěl původně hodnotit třemi kousky, po skončení filmu jsem ale musel uznat, že na mě použitý humor fungoval, hlavně hlášky zoufalého Stua měly grády, takže jsem hvězdičku přidal, protože jsem se překvapivě dobře bavil. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Muslim z Karáčí v elektromobilu na lýzink, kterej řídí jak dement, protože přes hustý vobočí nevidí na cestu a vedle něj dočasně skoroslepá hlavohruď z Vošingtnu na honu tryskovýho blondýna z Džakarty. To se prostě musí vidět! Hlavohruď se tu s ničim moc nesere, a jelikož hovno vidí, nakládačku dostane i figurína v obchodě. Ten muslim se taky snaží, sem tam ze sebe vysype nějakou úsměvnou hlášku a jelikož je dost nesmělej, tak se rozhodl, že bude dělat do bílejch Američanek, protože se mu líbí emancipace, kdy nemusí žádnou Indku za nevěru ukamenovat, i když potenciál by na to měl, protože naprosto perfektně hází vším, co mu přijde pod ruku. Prostě oddychovka... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama