Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý řidič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) touží po pětihvězdičkovém hodnocení od svých zákazníků a tak se snaží udělat vše pro jejich maximální pohodlí a naprostou spokojenost. Od milého úsměvu, nekonečné trpělivosti až po bonbóny zdarma. Ale když mu do auta nastoupí nevrlý obrovský chlap jménem Vic (Dave Bautista), zjistí, že úsměv a trpělivost na něj zrovna nezabírají. A bonbóny už vůbec ne. Z nerudného pasažéra se vyklube tajný policajt, který má zrovna po oční operaci, a tak nemůže řídit auto. Na cestu do akce, na jejímž konci by mělo být dopadení drogového dealera, si proto poněkud netradičně objedná právě Stuův Uber. Tím začíná jejich neuvěřitelná bláznivá spolujízda, kdy se nejistý Stu chtít nechtíc postupně zapojuje do Vicovy policejní akce. Zpočátku mu nahrazuje jeho nejistý zrak, ale jak akce nabírá obrátky, přebírá iniciativu a stává se pro tento den postrachem celého podsvětí. A pětihvězdičkové hodnocení a úsměvy už příliš neřeší. Ale možná bude Vic nakonec patřit mezi jeho nejspokojenější pasažéry a pomůže Stuovi vylepšit skóre. (Cinemart)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (235)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Těžkej průměr u kterého bych dal zhruba 50%. Přiklonil bych se ke třem hvězdám, ale celkový dojem z filmu neuvěřitelně kazí nesympatický a trapný ind. Film je označený jako komedie, ale já jsem se zde ani jednou nezasmál. Celkem se mi však líbil příběh a také bitka na začátku byla propracovaná parádně a proto je mi celkem líto, že si film neudržel tak vysoký standart. Neskončilo to úplnou katastrofou, ale slabota to byla ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Po smrti svojej parťáčky Vic sľúbil sám sebe pomstu. Keď sa konečne nájde jej vrah hodlá dostáť svojmu sľubu aj napriek zrakovému handicapu. Do cesty sa mu dostáva nič netušiaci vodiť UBERu. Herecké obsadenie: Dave Bautista je dosť nesympatická postavička hollywoodskeho sveta ale tu mi zas tak moc nevadil nakoľko mal na seba dobre ušitú rolu. Ale hlavne sa mi páčil ženský casting ten bol vážne dokonalý aj keď všetky hrali iba vedľajšie úlohy. Prevedenie: Ruku na srdce, nebolo to nič svetoborné. Komédie s akčným nádychom sme tu už videli. Dokonca aj kontrast medzi jedným drsným a druhým tintítkom ktorý sa od seba navzájom niečo naučia ale tu to bolo podané veľmi inteligentne a zábavne. Nič nebolo silené a dobre sa na to pozeralo. Pocity: Myslím, že ma film zastihol práve v polohe, kedy som niečo podobné potreboval vidieťa tak som si to neskutočne užil. Tá scéna so strip klubu bola úžasná ako aj z veteriny. Pridaná hodnota: Komédia s množstvom akčných scén, ktorá baví po celú dobu. 80% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $16miliónov║Tržby USA $22,370,452║Tržby Celosvetovo $32,390,945▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,161,763║ Tržby za predaj DVD v USA $865,595║ Haluzný slepecký uber úlet. Ústrednej dvojici to slušne sype. Občas možno zbytočne upišťané ale ináč to ma veľkú tendenciu alebo kadenciu uletenej zábavy. /videl v kine: 70%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nejvetsi problem tyhle jinak pohodovy buddy komedie je neschopnost chytit tempo, nevim, jestli byl strihac neschopnej nebo to je vina rezisera, ale je to v podstate jedina vec, ktera film kazi. Bautista a Nanjiani jsou fajn dvojka a dobre se doplnujou, i kdyz herecky jsou oba tragicky a misty jsou oba na presdrzku. Fory jsou taky fajn, i kdyz vetsinu jich uz provaril trailer, je fajn, ze nejaky to fuck nebo cakanec krve/rozstrileny telo se moc neresi. Jenze proste se to rozpada na ty jednotlivy scenky, hlavni dvojka se nekam doplouzi, tam se odehraje nejaka prestrelka/dialog a presouvame se dal, bohuzel v dost linym tempu, neni to proste cool, pritom parkrat tu nejakej naznak cool akce ala Bay je. Nevim, proc to takhle nemohli drzet po celou dobu. Ne, ze bych se nebavil, ale mohlo to bejt urcite o uroven lepsi, kdyby to dostal do rukou schopnejsi reziser. Lepsi 3*. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jedno objemné poloslepé zavazadlo a jeho upovídaný převozník s obočím hustým jak doprava v centru Islámábádu při polední špičce. To první je dle očekávání kožené, tomu druhému by to chtělo občas říci uber.. Koktejl z momentálně frčících surovin (popkulturní odkazy, spoluspotřebitelství přes aplikace chytrých telefonů, non-white leads obsazení) podávaný jako lehký buddy movie drink. Po půlce už to ztrácí chuť, ale s mozkem v poloze stand-by se to vypít dá. Tři hvězdy pro nyní Stuvědomělého šoféra jsou myslím fér.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Ve filmu jsou narážky a kopie akčních scén z filmu Čelisti (1975). (Zix.)

Reklama

Reklama