Reklama

Reklama

Eastwooda poznáváme v roli Earla Stonea, muže, který je ve svých osmdesáti letech zlomený, opuštěný a navíc čelí propadnutí majetku své firmy kvůli neplacení hypotéky. V této situaci je mu nabídnuta příležitost k výdělku – místo řidiče. Brnkačka. Jenže Earl neví, že se právě upsal jako kurýr drogovému Mexickému kartelu. Počíná si dobře — popravdě tak dobře, že zboží, které přepravuje, roste exponenciálně na objemu až vše dospěje do okamžiku, kdy Earl dostává celý kšeft na starosti. Earlovy potíže s nedostatkem peněz jsou tytam, jeho minulost je mu však neúprosně v patách a kartel není jediný, kdo na Earla dohlíží. Tajemný pašerák také poblikává na radaru snaživého agenta DEA Colina Batese (Bradley Cooper). Dávné hříchy na Earla doléhají a není jisté, podaří-li se mu všechny urovnat dříve než bude dostihnut strážci zákona nebo vymahači Kartelu. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

ClintEastwood

V češtine (ani v slovenčine) ale asi nie je slovo, ktoré by malo oba významy. Tak je jasné, že si distribútor vybral ten atraktívnejší. Rovnako sa rozhodli už tu.

na příspěvěk reagoval ClintEastwood

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)

Správný překlad i Clintův záměr, je MEZEK, ne Pašerák. :-) Na můj svátek do českých kin, tak jo! :-)

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

JAGODA

Tak už len dúfať, že kvôli obmedzenej distribúcii do kín v marci, nepresunú májový release BD a DVD... :)

JAGODA

JAGODA (hodnocení, recenze)

Paulie88

Se Cinestarem je problém a to i tady v Praze, často v něm nehrají snímky, které hrají v Cinema City, a tak to je i s Pašerákem. Je škoda, že Cinema City nemá více poboček po republice, nejbližší CC kino od Jihlavy máš asi až v Pardubicích.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Jak je mozny, ze to jeste neni v dobre kvalite na torrentech ? Jakto, ze nektery filmy maji super kinoripy behem par dnu po premiere a nektery ne ?

JAGODA

JAGODA (hodnocení, recenze)

chelsea17 , mm13

Nakonec by se film v českých kinech opravdu měl objevit a to 21.3. Už je datum i zde na ČSFD a v pražském Cinema City na Andělu jsou již plakáty lákající na Pašeráka, takže bychom se měli opravdu dočkat, když se do měsíce nic nezmění.

na příspěvěk reagoval Paulie88, mm13

chelsea17

chelsea17 (hodnocení, recenze)

Česká multikina uvádějí samej brak, nelze si vůbec vybrat... Jen komiksovky a animovaný, případně pohádky .. 
Na tenhle jsem se těšil a kdo ví, jestli se dočkám.

na příspěvěk reagoval mm13, JAGODA

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

reich

Souhlas. Hlavně že, snad každý Disney film u nás je a bude :-/ našimi kiny jsem si všiml ,se vyhne více takových zajímavých a dobrých filmů...

reich

reich (hodnocení, recenze)

ClintEastwood

Alespoň vidíš o co má zájem český trh. Za mě, jestli to fakt nebudou dávat u nás, tak je to škoda, hlavně, že budou dávat předělávky od Disney. 

na příspěvěk reagoval ClintEastwood

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

ClintEastwood

To zírám. Clint skoro v 90 letech vypadá fantasticky. Téma filmu je pochopitelný a nejspíš to bude solidní rodinný drama s napínavejma momentkama při pašování pekanových ořechů.

JAGODA

JAGODA (hodnocení, recenze)

ClintEastwood

Za co se omlouváš? :-)

 

Mimochodem, The Mule má na IMDb 7,7 při ani 6 stech hodnotících, což není žádná sláva. Ale stále bych na tom byl jako jeden z prvních v kinech, kdyby to jen u nás dávali. Přece jen je to asi poslední herecká role tohoto barda a to bych si nenechal ujít navzdory jakémukoliv hodnocení. 

na příspěvěk reagoval ClintEastwood

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

JAGODA

Já bych to neviděla tak černě, to bude třeba od specifického druhu diváka, příp. běžných filmových kritiků, nikoliv skalních fandů Clintových filmů.

JAGODA

JAGODA (hodnocení, recenze)

Tak The Mule má vesměs průměrné recenze, v průměru 5.6/10, což není vůbec dobré. Veliká škoda.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

JAGODA

JAGODA (hodnocení, recenze)

packa

Děkuju za info. Tak doufejme, že to tedy v kinech uvidíme.

 

Mimochodem, dva dny od americké premiéry a ještě nejsou žádné ohlasy nebo dojmy z filmu a to měl včera světovou premiéru, zvláštní.

 

Doufejme, že to bude dobré.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Comida

Comida (hodnocení, recenze)

To byl jen vtip :) Jestli se bude jednat o nadprůměrný snímek (v co upřímně věřím) tak ať ho promítají v co nejvíce kinech ať si ho každý užije. Možná film nepromíchá žebříčky nejlepších filmů ale myslím že půjde o kvalitní podívanou.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama