Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (157)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdybych si právě kvůli plánu zajít do kina na animák, který mi v trailerech svým vzhledem připadal jako od mého milovaného Burtona, nedopřál minulý týden původní dvojici černých komedií, asi by mi předělávka tolik nehřála u srdce a ve finále bych ji odsoudil jako prapodivný film, který neví, zda má být trochu bizarním nebo až přespříliš dostupným pro děti. Neříkám, že některé úseky mi přepálené nepřišly, na druhou stranu veškeré vtípky na úkor zesměšnění současného světa přišly vhod a ten smích se u mě několikrát zastavil. Addamsova rodina si mě získala jak ve hrané, tak i animované formě. [viděno v Cinema City Slovanský dům 7.11.2019] ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Animovaná verze Addamsovy rodiny diváka znalého animovaného seriálu nebo dvou celovečerních filmů nezklame. MGM šlo cestou nejmenšího odporu, humor zůstal stejně laděný jako v dřívějších zpracováních a tentokrát tvůrci představili širší příbuzenstvo Addamsů. Vzhledem k nízkým nákladům na film došlo na jejich splacení už v kinech a nejspíš na snímku MGM i něco trhlo, protože nás čeká druhý díl, který už ale bude vyloženě milking. 3* ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Moc som sa teda nebavil. Tie postavy som mal vždy rád a aj to dosť dvíha dojem. Príbeh je ale nič moc, vychytávky modernej doby nepôsobili ako osviežujúci prvok a najviac uberá porovnanie s inými animakmi. Väčšina súčasnej tvorby je vtipnejšia, nápaditejšia a celkovo istejšia. Zo začiatku mi prišlo že sa tu varí z vody a aj animácia je iba štandard. Možno by si to zaslúžilo aspoň 3* ale napriklad Hotel Transylvania (prvý aj druhý diel) ktorý mi prišiel štýlovo najbližší som si užíval viac. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Addamsova rodina“ ukazuje, že tahle rodinka je pořád aktuální, že má pořád co nabídnout, i když by to měla být primárně jen zábava, která se bude opakovat. Ale 3D designy jednotlivých postav docela fungují, některé jsou hodně cool, nejlepší pořád pro mě zůstává Wednesday. To byla vždycky moje favoritka. A jo, pro lehké pobavení se dá na film „Addamsova rodina“ podívat ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak kdyby si tvůrci tohoto animáku vzali jako vzor hranou verzi Addamsovy rodiny z devadesátých let a tu převedli do digitální podoby, včetně návaznosti příběhu a dokonce i některých scén. Plus, aby přišli s něčím novým, tak těm scénám přidali na absurditě a neskutečnosti, když už je to kreslené a možné je vlastně cokoliv. Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že v kreslené formě to zde vůbec nefunguje. Pořád jsem si říkal, kde je ta hranice únosnosti pro dětského diváka. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Obřad rodiny Addamsů se nazývá Mazurka, po živém polském lidovém tanci. (ČSFD)
  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)
  • Goméz (Oscar Isaac) v snímke spomína príbuzného menom Zander, ktorý bol čierna ovca rodiny za zlyhanie pri Mazurke. V pôvodných komixoch Chalrlesa Addamsa bol Zander absolventom vysokej školy (čo z neho ale stále robilo čiernu ovcu). (belinko)

Reklama

Reklama