Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (109)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

České distribuci se občas nějaký ten film vyhne a je to ve finále občas škoda. Good Boys od prvního traileru působili jako zábavná a originální komedie, která má potenciál. O to více mě mrzelo, že jsme Good Boys neměli ve finále šanci v naších kinech vidět. A o to více mě to mrzí když jsem Good Boys viděl a opravdu se povedli a mrzí mě, že jsem je neměl šanci vidět v kině. Good Boys ani náhodou nejsou komedie roku a ani komedie dekády, rozhodně jsou ale v žánru komedie neskutečně svěžím přírůstkem, která je zároveň strašně milá a roztomilá, zároveň ale strašně vulgární. Čemu se ve finále není divit když za ní produkčně stojí Seth Rogen, hvězda komedií Zbouchnutá nebo Sousedi. Stejně jako třeba u Zbouchnuté ale dokáží Good Boys střídat onen vulgární (ovšem zábavný) humor s momenty, kteří se berou vážněji a přesto fungují. Režisér a scénárista Lee Stupnitsky si zvládl sehnat parádní hlavní hereckou trojici- pravděpodobně nejšikovnějšího dětského herce současnosti Jacoba Tremblayho a méně známé Keitha L. Williamse a Bradyho Noona. Rozhodně se ale nedá říct, že by si Tremblay kradl scény pro sebe, především díky tomu, že jsou Williams a Noon opravdu schopní spolu-protagonisté a každý z nich je jiný. Nejhlavnějším hrdinou je Tremblayův Max, který je z hlavní trojice někde mezi mezi nejvulgárnějším Noonovým Thorem a nejslušnějším Williamsovým Lucasem. Spolu se parádně doplňují a zvládají opravdu prodat jednu hlášku za druhou. Zároveň se ale podaří opravdu prodat ty vážné momenty o síle přátelství, veškeré hádky a dohady. Hlavní konflikt mezi hlavními hrdiny funguje neskutečně a dojme i závěrečná pětiminutovka, která je následně trochu ulehčena závěrečným lehce k smíchu fórem. Přesto to celé funguje. Potěší i cameo Stephena Merchanta, který sice vypadá na 100% jako pedofil, rozhodně ale není pedofil.... možná! Merchant je jedním z mých nejoblíbenějších komiků současnosti a i v rámci camea se dokáže parádně vyřádit. A hodně slušně se i v rámci camea vyřádí Sam Richardson jako policajt. Naštěstí si ale všichni uvědomili, že tohle je příběh především dětských tváří a necpou se ony dospělé tváře do popředí. Humor se jinak možná až příliš občas zvrtne do až tak silné vulgarity, která k hlavním hrdinům tak úplně nesedne, právě jejich dětská naivita a nechápavost ale vede k dalším vtipným situacím a gagům, které opět fungují náramně. Humor je povedený dost. Good Boys jsou opravdu zábavná komedie s parádní hlavní trojkou, která krom trefných vtipů a gagů zároveň servíruje krásnou ukázku síly přátelství a svým způsobem parádně vypráví o životním vývoji a dospívání. Obaleno sice klasickým humorem Setha Rogena, rozhodně ale v rámci možností přesahovým. Ani komedie roku a už vůbec ne komedie dekády, rozhodně ale komedie, která je vulgárně vtipná a zároveň má co říct... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o slabší momenty, tento snímek netrpí jejich nedostatkem, přesto jsem hodnotil dost vysoko; v jedné chvíli se totiž zamýšlím nad velice slabým vtipem, abych se v té druhé výborně bavil nad jeho extrémně povedeným bráškou. Musel jsem taky ocenit, že vymývání mozků v raném věku skutečně přináší výsledky, a pokud budou Amíci takhle pokračovat, dopadnou jako blbouni nejapní jen proto, že se u nich muži budou bát na ženu jen podívat, natož aby se jí dotkli. Tahle komedie byla postavena na tak nevyrovnaném humoru, že bych mohl s klidným svědomím hodnotit i nižší cifrou, ale já jsem se vcelku dobře pobavil, a navíc se pod vším tím balastem ukrývala jedna velice pravdivá myšlenka, takže jsem si vzpomněl na pár svých dětských kamarádů, které jsem už nějaké to desetiletí neviděl. ()

Reklama

Prdly_Tatka 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten film (v tomto případě komedie), kdy si na konci řeknete: Ty vole, to chci vidět znovu! Bohužel se takové komedie nenatáčejí. Fakt nechápu, jak se někdo u toho nebavil. Mně to připomnělo moje dětství. Taškařice plná vtípků, které citlivky neocení. Ale jen ať si i oni vzpomenou, jací byli jako malí. Pobavil mě komentář jedné husy, která žije v jeskyni, a proto tuto komedii své dceři nepustí, aby nedělala stejné kraviny. To je ale naivní kráva, která o dětech ví úplné hovno. Tahle matka nemá páru o tom, že její dcera je mnohonásobně dál než kluci z této komedie. Udivuje mě, že se ještě v dnešní době najdou rodiče, kteří se domnívají, že když jejich děti neuvidí skutečný svět z filmu, tak se o něm nedozvědí od svých kamarádů a spolužáků.   Já se dlouho tak moc nenasmál u žádné jiné komedie. Sice jsem neviděl všechny filmy světa, ale tohle je perla. Trochu mě mrzí český dabing, který kdysi býval mnohem lepší. Hlasy třech capartů jsou v originálu samozřejmě mnohem lepší, ale tak je to asi s každým, že? Takže příště rozhodně v původním znění. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Perverzní, brutálně vtipná a hláškama natřískaná komedie z prostředí základky, která je paralelně shodná z ostatními teen komediemi - má to typický gang "leadrů", 3 outsidery, hezké holky - akorát je jim 12. Ústřední trojka je neskutečně vtipná sama o sobě, navzájem se doplňujou perfektně a "jeden je blbější než druhý". Hlášky tady střílí rychlostí rotačního kulometu, dějová kostra dává neskutečné množství hrozně vtipných scén (sexuální pomůcky, nákup drog, anti-šikanující skupina ve škole, policajt na benzínce) a já jsem se 90 minut fakt neskutečně bavil. Když člověk jde do tohodle filmu s tím, že se jde bezduše a od srdce zasmát, bude hodně překvapen, protože takové záchvaty smíchu jsem už dlouho neměl, no podle recenzí zdejší hodnotitelé čekají asi psychologické drama typu Ad Astra a pak tady hodí odpad, nechápu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Superbad ze základky. Výborná komedie, která je na velmi tenké hranici nekorektní a trapné zábavy. Film je narvaný vtipnými situacemi i chytře vymyšlenými dialogy, které někdy pousmějí jindy vyvolají hlasitý smích. Ne všechny scény jsou dostatečně vypointované ale jako celek funguje na výbornou a dokáže i dojmout. Milé překvapení ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • Hlavním konfliktem, kterému Lucas (Keith L. Williams) ve filmu čelí, je rozvod jeho rodičů. Na lavičce, na kterou narazí při útěku před Lily (Midori Francis), kvůli čemuž sletí z kola do autobusu a vykloubí si rameno, je reklama na rozvodové právníky, aby se ještě více ukázalo, jak mu rozvod ubližuje. (KGBelik)
  • Navzdory sprosté mluvě, která ve filmu zazní, rodiče Bradyho Noona (Thor) nedovolili svému synovi říkat doma slova jako „crap“ (kecy, blbost). (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama