Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Přesně ne, zatím jsem se do ordinace nedostal. Jen jsem slyšel ze zkušenosti známých, že na první schůzce tě psychiatr vyslechne pořádně a pak už si tam chodíš jen pro prášky :D 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

dragon94

Kurva jedna! Sestra od té mojí potencionální byla milá po telefonu, ale musel jsem odmítnout nabízený termín, protože měl přijít instalatér. Spíš psycholog si s tebou povídá, psychiatr ti jen sype drogy. V pátek jsem si povídal přes 2 hodiny! :D Prý z toho bude mít zase špatné sny paní psycholožka... :( Jsem rarita, nikdo jí takové věci o světě asi neříká. A nikoho jiného by to nezajímalo.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, PKD

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

dragon94

Drsný. Co to bylo za felčarku, pro pána Jána??!??? :-( Great Scott! :-D Jestli chceš (resp. ta kámoška), měla bych tip na jednu fakt skvělou psycholožku, znám osobně. Napsala bych ti ho pak do pošty. Jako přímou zkušenost s ní nemám, ale jsou na ní samé dobré reference, kámoška na pokraji zhroucení po pár návštěvách pohoda jazz... :-D Akorát je z Brna, tak jestli by to kámoška neměla moc daleko...

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

Jo. Né jenom, že paní doktorka její zprávu ukázala dvoum studentům, kteří tam seděli... Pak jí řekla, že by si měla najít někoho s kým o tom bude mluvit, že ona na to nemá čas to s ní všechno probírat... A nakonec jí řekla, že sebevražda není řešení. A celou dobu probírala postup s těma studentama a jí se vůbec nevěnovala.

Nehledě na to, že byla objednaná na 14:20 a doktorka ji vzala, až 16:10.. Před ní byli ještě tři pacienti v době příchodu.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe, kamigava

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

kamigava

To je dobrý moje kámoška, kdysi šla k psychiatrovi a když odcházela cítila se víc v prdeli, než když já opouštím po 5ti hodinách finanční úřad. Takže se k němu ani moc nehrň. :D

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Normálně se bojím toho, až tenhle film uvidím, že mi dodá konečně inspiraci a motivaci do života! Mám strach, co po zhlédnutí podniknu... (pozn. ještě jsem si nedomluvil schůzku s psychiatrem)

na příspěvěk reagoval dragon94

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak mému pohledu na svět samozřejmě tenhle avatárek nasvědčuje! :D Vysmívat se světu je má záliba. Mám v píči. :D

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak som si pustil trailer vyzera to dost netradicne. Vo svojej podstate sice klasicky origin, ale kedze sa jedna o zaporaka, tak z toho mam zvlastny dojem. Phoenix uz v trailery podava famozny vykon, ale kedze väcsina traileru ukazuje Jokera este ako chudaka, tak z neho nejde ziadny strach a nejak nemam prilis chut tu postavu lutovat a stotoznit sa s nou. No, bude to zaujimavy film.

na příspěvěk reagoval PKD

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

01.11.2022

První oficiální spin-off Batmana obsadil hlavní ženskou postavu. Proti titulnímu Penguinovi s tváří Colina Farrella se tak postaví herečka Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku, Palm Springs) v… (více)

Reklama

Reklama