Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Kohokoli jiného,než ty 2. Já si zatím absolutně nedovedu představiti,stříbřitého upírka Patizóna,jako Batmana. To tedy ne. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Ze by byl Joker proti Pattinsonovi? No já bych nejraději Billa Skarsgarda nebo Michaela Pitta

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

To je ale blábol,co? Prý,čas skončil. Když bude fáze 4 a dál a nevypadá to,že by MCU dodýchávalo z posledního,naopak. Nejsem z toho rád,ale jsem si vědom holých fakt a ty mluví jasně. WB zatím chytají akorát tak průvan.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

Ja ti nevím, po deseti letech dýchají na záda avatarovi, vize pokračuje, zatím to vypadá na další promakaný směr a pokud těžby budou aleapon podobné jako ty Dceu tak se dá mluvit o nějakém končení. Ale víš co skončilo? Cavill jako Superman, Affleck jako Batman, Snyder a jeho vize, Liga jako monstrózní propadák, Miller jako Flash, Simmons jako Gordon, Irons jako Alfred...to jsou fakta..chápu že máš tu notorickou adolescentní nenávist proti nápisům na nálepkách ale alespoň tady bys mohl být objektivní...chápu že adolescentní humor v Shazamovi je v pořádku protože je to Dc, však to chápu, to jsou prostě fanousci, hájí si svou hračku

na příspěvěk reagoval PKD, Clark_Kent

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

UPŘÍMNĚ není mě vůbec líto těch srágor od marvelu, jejich čas už vypršel. Těch deset let nucenejch srágor už vážně muselo skončit. Jinak samozřejmě to datum a věštba Poseidona, dělá vesměs všechnu potřebnou práci pro kvalitní budoucí Warnerovky. Kvalita o sobě začala dávat konečně najevo #teamwarnerbros 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

No uvidime co Podzim ! Tak vsude to uplne nezabil. Ve Fight club a Mr. Nobody was OK, ale treba ted jsem onehda koukal jak hral toho japonskyho zabijaka a vypadal pri tom jak vystraseny kure. Nemluve o jeho fyzickych indispozicich. Kdyby na me nastoupil typek jak on, tak bych ho zlomil jak sirku. Joaquinovi to silenstvi verim uz z traileru. Ten naopak by mel role posuku hrat casteji. 

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Trailer vypada skvele. Joaquin se na tu roli hodi paradne. Tak snad to zase neposeru.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak se pak nediv... Když to pyješ z tupláku.. to by zabilo i Tchora... Navíc, jestli tuhle procedůru absolvuješ každý den. Proto čaj nepiju vůbec..  já žiju ze slunečního extraktu a tu a tam olizuju srpky měsíce... Jen pro tu nasladlou lunatost. 8)

 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Né jen půl hrst dlaně cukru ,limetku zákápneš ,zamícháš ,nastavíš vodu na 88 stupňů a za konstalace půl měsíce ho vylouníš v mátovém sáčku s citronem. a zaliješ do půl litru od piva. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Nechal jsem si to vyvěštit od kamarádky a ta říkala,že na takovém datumu premiéry.tedy 03.10.2019 se k filmu nakloní třetí fáze Poseidona a lunární řidlice na levoboku.Tudíž proto 90%

na příspěvěk reagoval Ratemus, Prometheus69

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Těch 90% vidím i reálně...prosím tě která postava Marvelu chodí v latexu? Cat woman?

 (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

No právě Marvel už ten přesmrádlej latex ,infikoval i pupkáče v hospodách u píva s tvarůžkem a všechny babky z Černobylu.Tak je jasné,že už to ztrácí faktor výjmečnosti..Joker je tichá voda a potom udeří z čista jasna . 90% je jistých

na příspěvěk reagoval Ratemus, Clark_Kent

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

01.11.2022

První oficiální spin-off Batmana obsadil hlavní ženskou postavu. Proti titulnímu Penguinovi s tváří Colina Farrella se tak postaví herečka Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku, Palm Springs) v… (více)

Reklama

Reklama