Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak to asi tušíš,co ti na to řeknu. Já mám v orig.všechny dosavadní 3 a je to díl od dílu/booku,lepší. Straczynski tomu dal takový čerstvý vítr,kterou ta postava potřebovala,jako vepřík,drbání.:) Nic,proti klasickému,to zase ne. Jo,ve 3 je Zod! Já přemýšlím,že bych měl provětrati zase Supermana od Moorea.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Přesně tak...nedávno jsem si zopakoval po dlouhé době Superman Země jedna a sakra je velká škoda že tu další díly nevyšly...myslím že Superman tu jen tak vycházet nebude

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak já se k tomuto již vyjádřil,takže nemám co dodati. Snad jen,že nakonec nejdůl. to,zde se to líbí a jistým čtenářům to sedí. To je celé. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Mně se na něm líbila ta kresba pouze ovšem ani to mě nedonutilo si komiks nechat narozdíl od muže z oceli luthora

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Rozumím ti. Ale pro mě je to výborný comics,takže tady vůbec nesouhlasím,ale...chápu to.

na příspěvěk reagoval Ratemus

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

PKD

Tak pokud to nebude jako Joker od Brian Azzarella tak budu spokojený, ten komiks se jmenuje Joker, chlapík v něm vypadá jako Heath Ledger a je magor ale při čtení jsem měl pocit, že to rozhodně není Joker, že takhle by se nechoval. Jeho původ v Killing Joke mám právě rád, sice si tam dá koupel ale přijde mi tam spíš jen jako navíc, jen tak z tradice a vysvětlení jeho bílé kůže, jinak je to prostě o tom špatným dni, neúspěšný komik co sotva uživí rodin, poté smrt manželky atd... prostě jedna rána za druhou až prostě už se tomu musí jen smát :D 

na příspěvěk reagoval Blackhand47, PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

To už ale vůbec nevím,k čemu tohle patří,se přiznám. Od té doby,se tu mnoho změnilo. Např. jsme všichni zestárli a zjitili,že film,který se jmenuje Joker a Joker v něm nebude,je jen marketingový tah a tudíž si z něj nic nemusíme dělati,hahaha! A už vůbec ne,ve velkém špalíčku (ne veršů a pohádek) 8min. tleskati,ve stoje...checht.:)))))) Měj se fanfárově.;-) Ještě že v Aquamanovi je opravdu Aquaman a ve WW je skutečně WW (WonderWoman).

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Upřímně Mr.Ratemusi, já jsem pouze sympatizoval s Marcem. Poněvadž mě marvel už delší dobu, opravdu nějak neohromuje. Druhá věc je ta, že ty fanatičtí fans jsou všude kolem a on je zminoval dost trefně. Ten zkurveně nafouknutej mainstrem atd. To je celý a Snyder jede momentálně někde jinde, toho jsem myslím ani nezmínil. To se optej jinýho fanouška DC. Jinak jsem koukal na záznamy z Benátek a můžu říct, jsem z "Klauní princ zločinu" vesměs nadšený. Hlavně jak to Phillips pojal, že příběh poukazuje na nedostatkem empatie. 🤝 Taky odkud čerpal Phoenix fantazii. Uvidíme jestli si Joker odnese Zlatou palmu. V říjnu se sejdeme v biografu. https://magazin.aktualne.cz/kultura/film/joker-film-benatky/r~3ee58e82cc8b11e9858fac1f6b220ee8/?fbclid=IwAR0pLaU2M045z708ZlMVpkBvMpLgW__o5Lu_PRocc1etj9pgaCBNGiQkyBs

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Chápu,jak to myslíš,ale já mám jasno. Ten origin v kyselině je se mnou 25 let a to potom už jen těžko něčím,přebiješ. Vem si Moorea a jeho Killing Joke nebo 1.Burtona. TO! je pro mě,Joker na 300%.:)

na příspěvěk reagoval CvokCZ

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Prometheus69

To by ale pak byl Two-Face.:) Joker,tedy jeho proto verze si dala (v jistém smyslu nedobrovolně),koupel absolutní. Ne,jen xicht.:)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Bude... Nakonci v tom vystopení stanapp. Kde se mu všechno posere, mu někdo vrhne sklenici kyseliny do face... 😏😎

na příspěvěk reagoval PKD

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak až tak daleko bych nezacházel, koupel v kyselině je pro mě asi až to nejméně podstatný, podstatnější jsou pro mě Jokerova slova: "Všechno to stojí jen jeden špatný den, který sníží rozumného člověka k šílenství. A přesně tak daleko jsem od světa já. O jeden špatný den." Což zatím tenhle film splňuje a působí tak, ale prostě se nemůžu nějak zbavit pocit, že to není úplně to, co bych očekával, nebo spíš pojetí, přijde mi to jako knihy které sice mají podobné téma ale jinak jsou naprosto odlišné. Nevím, těžko se mi to popisuje :D

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ano vím. A jsem moc rád,že mě v tomto chápeš. Doufám. Mě jde hl. o to (občas) poukázati na jisté skutečnosti,což nemění nic na tom,že a to tady píši pro všechny,včetně tebe...ano! jsem velmi zvědav,určitě na to valím do kina,ale nejsem zatím z toho v hazlu jen proto,že se to nazývá Joker. Asi tak. A to se domnívám,že dospělý+inteligentní lidé si to přeberou tak,jak to bylo myšleno. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

určitě se tu objeví něco ve stylu, že kdo má Jokera načteného ještě není znalec...stačí jen mít rád tu postavu a hned o ní víš vše...pokud víš na co narážím

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

Je pouze otázka...koho to řádění se to vlastně máme dočkati? Jistě ne TOHO Jokera. Jen nějakého ublíženého chlápka. Což je sice též protoJoker,ale já zde celou dobu píši o tom,že tento film se nazývá ozn.postavy,která má svůj origin jasný. Ano,těch tzv.originů bylo za posl.zhruba 75 let hafo,mírně řečeno,ale vím,že drtivá většina lidí,co čte DC,mi řekne,jasně,Joker,kyselina a pak? Je to jasné. A když je tento film původně plánován jako solo,bez pokr.,které by bylo jistě kulervoucí,už vidím,jak Phoenix je po koupeli v oné nádrži celý šílený a jde aplikovati čistý a ničím,nezředěný...chaos! tak jsem prostě v rozpacích a nebudu si uchcávati do textilu jen proto,že je to tak úúúúúžasně odlišný film,který se prostě (to se opakuji) chce za každou cenu odlišiti od nechvalně proslulého DCEU. Pokud! by to již dopředu (což není) bylo plánováno jako trilogie,nebo aspoň duologie,fajn,jsem totál hype,ale takto budu jen velice! opatrný a nebudu z toho v háji jen proto,že je to DC,potažmo se to nazývá Joker. Není všechno Joker,co se třpytí,víme? No,my co čteme,tak ano. Upozornění pro méně chápavé,toto jest jen můj názor/pohled a nikomu! ho nevnucuji! Aby bylo jasno.

na příspěvěk reagoval Ratemus

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

PKD , dragon94

Jako na film se těším nehorázně, jako doufám že tam bude nějakých víc pojítek a jen to nechtějí všechno odhalit ale zatím z reakcí to působí, jako by vlastně Joker byl v uvozovkách hrdina bojující proti utlaku vyšších třít a bohatých atd. nevím popravdě moje zvědavost je ohromná a snad mnohem víc už mě zajímá jen Mandalorian :D

na příspěvěk reagoval Sigebert

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

hoši máte pravdu a já s vámi plně souhlasím...je to jako kdyby to byl Superman a celé to bylo z Kryptonu o Jorovi a na konci se jim narodilo dítě Kal..i přesto jsem velmi zvědav

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

CvokCZ

No jasný, a pokud by tam nebyl ten název města, miliardář Thomas Wayne, tak tu zase budete řešit že vykrádaj sami sebe a že už to rovnou mohlo být v Gothamu, mohl tam být např. Thomas Wayne apod. :D 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

CvokCZ , PKD

V tomhle stojím za vámi. Na druhou stranu je tu velká možnost, že se Jokerova řádění skutečně dočkáme a trailery se tomu jen snaží co nejvíce vyhnout a třeba zobrazují jen první polovinu filmu.

na příspěvěk reagoval CvokCZ, PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Naprosto a totálně...přesně! Jsem rád,že nejsem jediný,kdo to chápe. Což ovšem neznamená,že nejsem velmi zvědav,jak to na mě bude v kině působiti. Jen mi prostě připadá prvoplánové nazvati film Joker,když tam Joker vlastně nebude. Je to fakt divný svět.

na příspěvěk reagoval dragon94, CvokCZ

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Ratemus

To by mě jako nevadilo, mám rád tady ty co kdyby a alternativní příběhy ale tady to prostě působí zatím z trailerů tak, že jedinou spojitostí tu bud jméno města, miliardář Thomas Wayne a chlap kterého tlak společnosti srazí na dno a začne se oblékat jako klaun. Jako rád bych se mýlil ale zatím to prostě působí dojmem, že Joker jako takový je spíš lákadlo aby nalákalo diváky do kina na film, který by i přes nespornou kvalitu nejspíš lidi do kina moc netáhl, a tak to zaštítili značkou.

na příspěvěk reagoval PKD, dragon94, Sigebert

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Mě je to v podstatě fuk,ale ne,opravdu to není o zrození postavy,jakékoli. Natolik znám DC,že tohle je jen protopseudoquasi Joker dávno před tím,než se jím stal. Což by jsi sám měl dobře věděti. Já to nikomu nehaním. Jen to uvádím v přesnost. Nebudu natáčeti film o Supermanovi,nenazvu ho Superman,když tam bude celý děj pobíhati jen Clark Kent. Kapišto? Jasně že jo. Přece víš.

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

01.11.2022

První oficiální spin-off Batmana obsadil hlavní ženskou postavu. Proti titulnímu Penguinovi s tváří Colina Farrella se tak postaví herečka Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku, Palm Springs) v… (více)

Reklama

Reklama