Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (497)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek z roku 2017 byl povedenou trefou do černého, ke které se velmi rád vracím. Vyskytuje se zde totiž vydařený koktejl skvěle natočené akce s tunou odlehčeného humoru. Bohužel, snímek z roku 2019 s podtitulem "The Next Level" tyto ingredience přetavil do olbřímí generické "CGI" podívané, u níž se bohužel budete po většinu času znuděně dívat na hodinky. Je zde sice více akce, více lokací a více postav, nicméně to pojivo, které drželo předchozí snímek tak dobře pohromadě zde zkrátka už není. Ve finále tedy dostanete pouze klipovitou smršť akčních scén a pár povedených gagů. Jako nenáročná "vata" na volný večer to sice nějakou tu službu udělá, nicméně na důstojné pokračování je to vážně hodně, hodně málo. Škoda, snad příště. (Viděno v kině CineStar Čtyři Dvory České Budějovice) „Are you having a heart attack? Breathe! Breathe! His whole left side is shutting down!“ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jumanji: Další love. Kasdan kuje své železo, ale už je žhavé jen v maličkostech. Výsledkem je tuctová rodinná zábava na jedno použití, které by už vzhledem k vyčerpanosti námětu slušel závěrečný nápis Game Over, nicméně ti pštrosi v ulicích ve stylu originálu z roku 1995 něco takového nenaznačují.. Apropo, ve Hře o trůny Ohař remizoval s Horou, tady ho jednoznačně porazila Skála. Ani si netroufám pomyslet, co by s ním provedl Benny Hill.. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa funkčnejšie ako Welcome to the Jungle. Jednak je to zábavnejšie, akčnejšie a má to aspoň naznak príbehu. Kasdan je sebavedomejší, netlačí na pílu a necháva vtipy krásne doznieť. Stále je to digitálne ako šľak a záver je správne cukrový ale aspoň z toho cítiť dobrodružstvo.. čo na tom, že vzťah sú povrchné.. a ak by vznikla tretia časť a niesla sa v podobnom duchu, asi by som si ju užil. Sú to síce 4 slabé hviezdy ale naozaj som sa na tomto zabavil. A Danny DeVito je malý Boh. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice trošku dlouhá, ale jinak poctivá zábava pro celou rodinu, která je sice o něco slabší než předešlý díl, ale i tak dokáže ty dvě hoďky udržet pozornost. Přibylo pár postav i několik výzev pro herce, kteří v rámci svých možností obstáli, CGI má solidní úroveň a několikrát jsem se zasmál. A víc jsem ani nechtěl. 70% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to o chlup lepší, než předešlý díl, ovšem stále je to lehce nadprůměrná komediální smršť akčních, dobrodružných scén pro dospělé. Velkým bonusem pro mě samotného bylo to, že jsem alespoň poprvé vyzkoušel VIP sál s polohovatelnými sedačkami na Chodově, v Praze. Parádní zážitek, doporučuji všem. ___ (Cinema City, Praha Chodov, VIP) ()

Galerie (136)

Zajímavosti (14)

  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)
  • Niekoľko zdrojov, vrátane scenáristov a producentov, potvrdilo, že Jurgen the Brutal nebol len NPC, ale aj avatar pre ďalšieho hráča, ktorý sa ešte len odhalí. (Bilkiz)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama