Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (494)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jede se ve stejných kolejích jako před dvěma lety. Hodně dobrodružství, nějaký ten humor a celkově pohodová podívaná pro celou rodinu. Bohužel se ale hraje podle trochu jiných pravidel, kdy si hrdinové střídají avatary, a ukazuje se, že Dwayne Johnson a Kevin Hart jsou možná sympaťáci, ale herecky nestíhají všechno tak, jak by měli. Přesto je dvojka fajn neškodná zábava pro celou rodinu, která prvnímu dílu ostudu neudělá. ()

kepiash 

všechny recenze uživatele

S velkým uznáním jsem sledoval jak si herci dokázali poradit s tím, že se v průběhu měnila osoba, která ovládala jejich avatar. Všichni dokázali dobře měnit své vystupování, takže nebyl žádný problém sledovat kdo koho vlastně představuje. Za to smekám klobouček. Ale nejen pro to je pro mě Next level o chlup lepší než jednička. Především oba dva senioři přidali do světa Jumanji spoustu vtipných momentů, při kterých jsem se hodně nasmál a to je asi ta hlavní motivace se kterou člověk na podobný film kouká. Proč hledat za každou cenu v každém filmu nějakou hlubokou myšlenku, nebo spekulovat nad tím, že po dějové stránce má scénář své mouchy? Někdy je nejlepší prostě jen vypnout hlavu, smát se a odpočinout si po náročném dni v práci. Pokud to uděláte, užijete si dvojku Jumanji tak jako já. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Par momentov pobavilo dobre, ale vacsina deja bola vsadena na nechapajucich dedkov a to sa rychlo stalo... starym. K CSFD projekcii: po minulej, kde ludia sedeli na schodoch, teraz bolo poloprazdno a dostali sa dnu male deti i paka, co sa pocas filmu opakovane fotili so zapnutou mobil-baterkou a v polke po chvili postavania v obraze odisli unikovym vychodom, takze jasne ze prisla zamestnankyna skumat preco. Proste zjavne boli v kine prvy krat v zivote. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pokud to má být pokračování, tak nebudu vyvádět, že to nemá špetku originality, když je to holt dvojka. Nic než praštěnou komedii jsem neočekávala a dostala jsem ji. Jenom mám výtku ke slabšímu scénáři. Děj nebyl tak akční a zábavný jako v jedničce. Místo nových, zajímavých levelů se příběh omezil hlavně na machrování postav mezi sebou. Danny deVito mi tam na začátku taky vadil. Naštěstí hrál jen na začátku a chvíli i na konci. Svojí vráskou znechucenosti, umístěnou mezi obočím, jsem vyjádřila zklamání nad včleněním obou důchodců stejného křestního jména do celého průběhu filmu, byť v něm měli jiná těla. Dwejna jsem si díky těmto komediálním rolím ale zamilovala. Klobouček jak se těmto rolím nevyhýbá a nesnaží se nutně držet imidž prince drsoně v akčních střílečkách. V těch mi byl jeho specifický výraz zmíněného šlechtice spíše k trapnému smíchu. Tady je to o zábavě, vtipu a nadsázce, což je fajn. 3,5* ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa sám seba pýtať, prečo si podobné kusy ešte aj dodnes pustím, pretože by som žiadny zmyslupný argument nenašiel. Kedysi som takýto výber ospravedlňoval faktom, že každý z nás má potrebu obšas vypnúť mozgové kotúče a navodiť neutrálny myšlienkový stav. Dnes mi to už ale nejak u sebe sama neprechádza, a tak sa vyhovárať nebudem. Tento žáner je dôkazom toho, že človek občas potrebuje robiť alebo vidieť veci, ktoré vôbec, ale Vôôôbec, nedávajú zmysel. Je to základnou podmienkou žitia a zdravého fungovania. Asi. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (14)

  • Tento film jemne nadväzuje na pôvodný film Jumanji (1995) - Bebe Neuwirth si zopakovala svoju úlohu Nory Shepherdovej, tety Petra a Judy, ktorá hrala stolovú hru Jumanji v pôvodnom filme. (Bilkiz)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Na konci tohto filmu Spencer učí svojho starého otca Eddieho hrať rovnakú videohru, akú hral na začiatku predchádzajúceho filmu. Videohra je: "Street Fighter V". (Bilkiz)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno