Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (494)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Určitě nejsem zklamaný, protože jsem neměl přehnaná očekávání. V podstatě jsem vyhlížel podívanou, která bude jako první díl, jen v bledě modrém. A to se i stalo. Příjemná dobrodružná oddechovka, nenáročná a pohodová, slušně zpracovaná. Jedinou vadou pro mě bylo prohození postav s herními charaktery proti prvnímu filmu. Měl jsem v tom chvíli zmatek, ale brzy jsem si zvykl, navíc v tomto "levelu" byla možnost i záměny. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pokračování to mají vždy těžké a i tohle bylo o malinko horší než jednička. Ovšem tohle se řadí k těm lepším pokračováním, jelikož je to pořád parádní rodinná, dobrodružná zábava! Tvůrci to navíc opepřili tím, že nám naservírovali herecké legendy Dannyho DeVita a Dannyho Glovera, díky kterým Jumanji dostala další grády. I tak jsem byl ale rád, když se jednotliví členové vrátili do svých původních charakterů. :D Jinak opět musím zmínit, že film má parádní herecké obsazení, jak v roli herních postav, tak v rolí skutečných lidí. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to o chlup lepší, než předešlý díl, ovšem stále je to lehce nadprůměrná komediální smršť akčních, dobrodružných scén pro dospělé. Velkým bonusem pro mě samotného bylo to, že jsem alespoň poprvé vyzkoušel VIP sál s polohovatelnými sedačkami na Chodově, v Praze. Parádní zážitek, doporučuji všem. ___ (Cinema City, Praha Chodov, VIP) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

První polovina byla o dost zábavnější, zhruba jako předchozí díl, protože mě na Johnson hrající se na DeVita dost bavil, vyloženě jsem si u toho vzpomněl na Dvojčata s ním a Schwarzeneggerem. ... ale možná je to i tím že na tu první polovinu jsem se díval po čtyřech pivech a stakanu hruškovice. Druhá půlka už jen převařuje to co už tu jednou bylo, a to je trochu nuda. Zato finální teaser na další pokračování vypadá zajímavě - paradoxně to by s takovou bylo návratem úplně na počátek, do prvního Jumanji, ve kterém se "fantasy" prvky objevovaly v naší realitě. Otázkou je jak do takového příběhu nacpat toho herního Johnsona, Blacka a další, protože je dost nemyslitelné že by se tahle série už obešla bez nich. 6/10 ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Opravdu jste od druhého dílu, kde stále hraje Skála, Jack Black a Kevin Hart, čekali něco jiného než kravinu? No tááák :D S dalším dílem se logicky dostavilo víc postav, víc schopností, ale dokonce i víc srandy. Šla jsem se synovcem do kina za účelem si odpočinout, zabavit ho ale hlavně se i zasmát. To vše film splnil. Vysvětlovat dvou téměř senilním dědkům, že se dostali do videohry, je jako vysvětlovat vlastním prarodičům, jak se odemyká dotykový telefon :D Příjemná oddychovka a bavila mě více, než první díl :o) ()

Galerie (134)

Zajímavosti (14)

  • Niekoľko zdrojov, vrátane scenáristov a producentov, potvrdilo, že Jurgen the Brutal nebol len NPC, ale aj avatar pre ďalšieho hráča, ktorý sa ešte len odhalí. (Bilkiz)
  • Na začátku filmu hraje „It's The Most Wonderful Time Of The Year“ od Andyho Williamse. Z jukeboxu hraje „Wicked Game“ od Chrise Isaaka. Z rádia hraje „Baby, I Love Your Way“ od Big Mountain. Na konci filmu hraje „It's All In The Game“ od Tommyho Edwardse. (Duoscop)
  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama