Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (494)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zatímco u jedničky stačilo vypnout mozek a užívat si dobrodružnou jízdu. Tak u dvojky by neobstálo, ani kdybyste mozek nechali jít na dlouhý vandr. Takže zatímco u jedničky jsem se vlastně bavil a věděl jsem, že koukám na průměrnou zábavu. A že jednička byla alespoň zábavná. Tak dvojka je prostě jen natahovaní a mlácení slámy. Ten film nemá jedinou zajímavou nebo originální scénu. A když už jsem to jedničce jednou prominul a přimhouřil oko. Tak tady jsem mhouřil tak, že jsem málem usnul. Zbytečné dojení série, které nepřineslo vůbec nic. Škoda, mohla to být alespoň stejně dobrá zábava jako poprvé. PS: Rozumějte "poprvé" v 2017. (45 %) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování, do kterého tvůrci přivedli duo veteránů, aby jim pomohli s komediální stránkou. První polovina je díky tomu občas spíše ryze komediální, protože staří hrdinové se oproti minulému dílu vyměnili své avatary. Kevin Hart dokáže Glovera bezproblémově zahrát. Pasti, honičky a akce je určitě náročnější než minule, trošku se ovšem vytratila ta lehkost z minula. Rozumím tomu, komu bude připadat Dvojka o řád slabší než jednička, i tomu komu Dvojka nabídne podobnou porci dobrodružné zábavy Jednička. 65% ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ani druhý díl nového Jumanji se nemá za co stydět. Stále je to humorné a nápadité, čehož si jako divák moc cením, protože sami víme, jak to často dopadá s druhými díly... Přidat do filmu postavy "dědečků" (jakkoli hloupě to může znít) nakonec fungovalo jako výborné oživení nového dobrodružství. A troufám si říct, že i pro herce bylo zábavné se "vtělit" zase do jiných nových postav... Nová generace Jumanji je pro mě zkrátka taková vtipná hříčka, dobrodružná pohádka pro pobavení. Pokud vás bavila už jednička, lze téměř s jistotou říct, že u dvojky se budete bavit taky. Někdy člověk zkrátka ocení přesně takový druh filmu - nenáročnou oddychovku s dobře napsaným scénářem a jednoduchým ale kvalitním humorem. ~(4,1)~ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedené pokračování prvního dílu s ješte zábavnějšími postavami, skvělým vizuálem (hroch, opice, hadi...) a nečekaně skvělým humorem, který se dařil 80% filmu. Herecké obsazení potěšilo, zejména vedlejší postava Ohaře z GoT a pak klasika Dwayne a Kevin, kteří se výborně vcítili do role senilních staříků a házeli tam jednu hlášku za druhou a já jsem se obrovsky bavil. Co mi možná vadilo, bylo takové jednodušší finále, které ale prostě k teen dobrodružáku patří a nuceně “musí” udělat happy end. Čekal jsem tragédii, ale tahle adventure jízda to zvládla hodně obstojně a s do detailu zpracovaným příběhem boduje. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa sám seba pýtať, prečo si podobné kusy ešte aj dodnes pustím, pretože by som žiadny zmyslupný argument nenašiel. Kedysi som takýto výber ospravedlňoval faktom, že každý z nás má potrebu obšas vypnúť mozgové kotúče a navodiť neutrálny myšlienkový stav. Dnes mi to už ale nejak u sebe sama neprechádza, a tak sa vyhovárať nebudem. Tento žáner je dôkazom toho, že človek občas potrebuje robiť alebo vidieť veci, ktoré vôbec, ale Vôôôbec, nedávajú zmysel. Je to základnou podmienkou žitia a zdravého fungovania. Asi. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (14)

  • Dôvod, prečo si Nora nepamätá udalosti z pôvodného filmu (1995), je ten, že tieto udalosti boli vymazané, keď hra resetovala časovú os späť do momentu, keď bol Alan vtiahnutý do hry. Jediné postavy, ktoré si tieto udalosti pamätajú, sú Alan a jeho manželka Sarah. Je to podobné, ako Spencer, Martha, Fridge a Bethany sú jediní, ktorí si pamätajú časovú os, kde Alex chýbal 20 rokov. (Bilkiz)
  • Niekoľko zdrojov, vrátane scenáristov a producentov, potvrdilo, že Jurgen the Brutal nebol len NPC, ale aj avatar pre ďalšieho hráča, ktorý sa ešte len odhalí. (Bilkiz)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama