Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (494)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Opravdu jste od druhého dílu, kde stále hraje Skála, Jack Black a Kevin Hart, čekali něco jiného než kravinu? No tááák :D S dalším dílem se logicky dostavilo víc postav, víc schopností, ale dokonce i víc srandy. Šla jsem se synovcem do kina za účelem si odpočinout, zabavit ho ale hlavně se i zasmát. To vše film splnil. Vysvětlovat dvou téměř senilním dědkům, že se dostali do videohry, je jako vysvětlovat vlastním prarodičům, jak se odemyká dotykový telefon :D Příjemná oddychovka a bavila mě více, než první díl :o) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování, do kterého tvůrci přivedli duo veteránů, aby jim pomohli s komediální stránkou. První polovina je díky tomu občas spíše ryze komediální, protože staří hrdinové se oproti minulému dílu vyměnili své avatary. Kevin Hart dokáže Glovera bezproblémově zahrát. Pasti, honičky a akce je určitě náročnější než minule, trošku se ovšem vytratila ta lehkost z minula. Rozumím tomu, komu bude připadat Dvojka o řád slabší než jednička, i tomu komu Dvojka nabídne podobnou porci dobrodružné zábavy Jednička. 65% ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedené pokračování prvního dílu s ješte zábavnějšími postavami, skvělým vizuálem (hroch, opice, hadi...) a nečekaně skvělým humorem, který se dařil 80% filmu. Herecké obsazení potěšilo, zejména vedlejší postava Ohaře z GoT a pak klasika Dwayne a Kevin, kteří se výborně vcítili do role senilních staříků a házeli tam jednu hlášku za druhou a já jsem se obrovsky bavil. Co mi možná vadilo, bylo takové jednodušší finále, které ale prostě k teen dobrodružáku patří a nuceně “musí” udělat happy end. Čekal jsem tragédii, ale tahle adventure jízda to zvládla hodně obstojně a s do detailu zpracovaným příběhem boduje. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pokračování to mají vždy těžké a i tohle bylo o malinko horší než jednička. Ovšem tohle se řadí k těm lepším pokračováním, jelikož je to pořád parádní rodinná, dobrodružná zábava! Tvůrci to navíc opepřili tím, že nám naservírovali herecké legendy Dannyho DeVita a Dannyho Glovera, díky kterým Jumanji dostala další grády. I tak jsem byl ale rád, když se jednotliví členové vrátili do svých původních charakterů. :D Jinak opět musím zmínit, že film má parádní herecké obsazení, jak v roli herních postav, tak v rolí skutečných lidí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa funkčnejšie ako Welcome to the Jungle. Jednak je to zábavnejšie, akčnejšie a má to aspoň naznak príbehu. Kasdan je sebavedomejší, netlačí na pílu a necháva vtipy krásne doznieť. Stále je to digitálne ako šľak a záver je správne cukrový ale aspoň z toho cítiť dobrodružstvo.. čo na tom, že vzťah sú povrchné.. a ak by vznikla tretia časť a niesla sa v podobnom duchu, asi by som si ju užil. Sú to síce 4 slabé hviezdy ale naozaj som sa na tomto zabavil. A Danny DeVito je malý Boh. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (14)

  • Tento film jemne nadväzuje na pôvodný film Jumanji (1995) - Bebe Neuwirth si zopakovala svoju úlohu Nory Shepherdovej, tety Petra a Judy, ktorá hrala stolovú hru Jumanji v pôvodnom filme. (Bilkiz)
  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama