Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

H34D 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádně originální a ujetá komedie. Téma "jak si získat budoucího tchána/tchýni" je sice staré jako vztahy samy, ale James Franco vás nepřestane udivovat svým unikátním přístupem, svými nápady a entusiasmem. Tohle je prostě parádní blbinka, která sice nemá žádný vyloženě nezapomenutelný moment, ale je ve svých mini-vtípcích konzistentní po celou dobu stopáže. Tedy snad až na samotný závěr, který jsme viděli v různých variacích již stokrát... 8/10 ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Dcera se rozhodne seznámit rodinu se svým milionovým přítelem, ze kterého se vyklube postrach pro všechny rodiče. Po docela nudných trailerech to vypadalo na parodickou mašinérii americké produkce a docela jsem se obával. Naopak ve výsledku jde o velmi povedenou komedii, která v první hodině sype vtipnou scénu za scénou a nemá hluchá místa. Některé hlody jsou opravdu už na hraně, ale nikdy to nesklouzne do otravně trapných situací a nedá se tomu nic vytknout. Každá postava je zábavná a hlavně duo Cranston s Francem září. Ke konci filmu dochází dech, nastolené tempo a klasický závěr s happy endem trošku celý dojem kazí. Nicméně i tak se jedná o jednu z nejlepších komedií, kterou jsem za poslední dobu viděl......7/10 ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Perníkový táta sere na bezpapírovém hajzlu, kolem něho lozí po kolenou slizký trapný buzerant, okázale ohrnuje nos nad jeho smradem a snaží se mu pomocí dálkového ovladače umýt prdel. Ukrutně, ale fuckt ukrutně k PO-PU-KÁ-NÍ to ale nejde, a tak nakonec ten mycí proud nastříká Perníkovému tátovi do xichtu. Dzzzzzzzzzzzzzzz!!! Poté si na hajzl sedne Perníková bába a stejným pramenem si vydrandí bobra. Muhehehehehehe!!! Aby toho nebylo málo, a v této chvíli už jste opravdu brunátní, z toho neustálého řehtání se nemůžete pomalu ani popadnout dech, přičemž máte do ruda oplácaná kolena, následně se polovina osazenstva ve futuristickém kůl obýváku pocáká losíma chcankama a odpudivě nehereckému synovi dokonce přistanou losí koule v hubě. Buhahahahaha! Prostě totálně třeskutě vtipné humory, po nichž dávivým smíchem evidentně nejen vyhihňáte všechny krtky z grýnu, ale také vás to perfektně uvolní po mimořádně stresující a náročné mozkové aktivitě při směně u lopaty, přivede na jiné „myšlenky“ po usilovně sofistikovaném ohryzávání tužek ve zvláštní škole a nepochybuji, že si u toho nejeden vkusný a kulturní jaderný fyzik i hustě poslintal šprušle klecového lůžka. Současných 72 procent u tohoto zuřivého útoku na mentálně zaostalé bránice je opravdu hrozivých! Hranice mezi bláznivou a dementní kokotmédií je sice tenká, ale já dosud naivně doufal, že těch stavebních přidavačů, řidičů hovnocuců, kopáčů, jeřábnic, uklízeček, hajzlbáb a nedorýhovaných plodů jejich blahoslavené lásky tu zase až tolik není. S takovou má svěřenecký fond Agrofertu volby opět jisté a je nejvyšší čas emigrovat na Jupiter. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se asi nechal strhnout zdejším hodnocením, protože jinak bych o to dost možná ani nezavadil. Dcerka představí švihlého přítele, tátovi se to nelíbí a dál to znáte... Jo přesně. Dál to znám a nic víc jsem nedostal, jak jsem si bláhově myslel. Film opravdu nenabízí nic nového, originálního a fakt jsem na něm neviděl vůůůbec nic zajímavého, abych pochopil zdejší přehypované hodnocení. Jestli jsem se za celý film zasmál jednou, tak je to ještě hodně, fakt... :) Přehnaný humor mám rád, ale zde mi nepřišlo vtipné skoro nic. Nechce se mi věřit, že ČSFD uživatelé tohle nechají dlouho v červené barvě... :) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek má své světlé momenty kdy se nemůžete přestat smát a to zejména u parkouru či scén s japonským záchodem, avšak čím víc se blíží finále filmu, tím víc těchto momentů ubývá. Why Him má ale přidanou hodnotu v podobě nečekaně vtipného Jamese Franca a polovinu dua "Key & Peele" Keegana-Michaela Keye, což snímek občas pozvedne do nadprůměrných filmových výšin, nicméně tuto nadějnou situaci zcela pohřbí zkratkovité finále s otřepanými katarzemi hlavních postav, takže snímek ve finále zcela "zapadne" do zoufalého průměru. Korunu tomuto všemu nasazuje Bryan Cranston, na němž je po většinu času vidět, že je zde jen proto, aby zaplatil účty. PS: Největší "bizár" je skupina "Kiss" hrající na triangl a na ukulele. To jsem tedy vážně nečekal! „I mean, what in God's name is a double dicker?“ ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Během scény u helikoptéry se začalo tetování hvězd na Lairdově (James Franco) těle vysušovat a praskat. (Dr Lizal)
  • Sváděcí scéna v ložnici mezi „sjetou“ Barb Flemingovou (Megan Mullally) a Nedem Flemingem (Bryan Cranston) nebyla v původním scénáři. Mullally ji navrhla během zkoušek. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno