Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Skvělá a v první polovině hodně vtipná komedie, která v půlce druhé sklouzává do klasické šablony hádek a odpouštění, ale po celou dobu se nese v tak příjemném duchu, že ji to nemám vůbec za zlé. Franco je tu naprosto božskej a jeho grimasy a střelenost táhne celý film. Nutno ale dodat, že Bryan Cranston mu skvěle sekunduje a na Zoey Deutch se zase příjemně dívá. Po dlouhé době jsem se zase opravdu upřímně zasmál a to nejen jednou. A kdo mi sežene wallpaper z Lairdovy plochy, dostane zlatého bludišťáka! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Komedie, od které jsem toho příliš neočekával, mě kupodivu slušně pobavila. Střet taťky Neda s érou počítačů mě dokázal rozesmát, Gustav dokázal vyřešit i ošemetný problém a Kaley Cuoco byla jako Justine výborná. Kdyby tvůrci přesně podle mých očekávání odporně nezapatosili poslední čtvrtinu filmu, klidně bych přihodil i čtvrtou hvězdičku za snímek, u kterého jsem se mohl v klidu zasmát, aniž bych musel přehnaně zapojovat myšlení. Mohla to prostě být typická oddechovka, ale... ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Dcera se rozhodne seznámit rodinu se svým milionovým přítelem, ze kterého se vyklube postrach pro všechny rodiče. Po docela nudných trailerech to vypadalo na parodickou mašinérii americké produkce a docela jsem se obával. Naopak ve výsledku jde o velmi povedenou komedii, která v první hodině sype vtipnou scénu za scénou a nemá hluchá místa. Některé hlody jsou opravdu už na hraně, ale nikdy to nesklouzne do otravně trapných situací a nedá se tomu nic vytknout. Každá postava je zábavná a hlavně duo Cranston s Francem září. Ke konci filmu dochází dech, nastolené tempo a klasický závěr s happy endem trošku celý dojem kazí. Nicméně i tak se jedná o jednu z nejlepších komedií, kterou jsem za poslední dobu viděl......7/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ale jo KURVA ! Po delším váhání prostě těch 5* napálím KURVA ! Jsem dvojkokot ? Franco perfektní, Zoey už ani víc krásnější být nemohla, dost vtipných scén, příjemný originální příběh. Náhoda jako prase, včera viděný akční film, který se odehrával na štědrý den a dnes tahle suprová komedie. Takže na letošní vánoce už program mám :o) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $60,323,786 Tržby Celosvetovo $118,102,725Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,017,000Tržby za predaj DVD v USA $3,363,202║ Klasická otravná americká komédia, postavená na nadávkach a praštených scénach, pár scén pobavilo ale ináč to išlo mimo mňa. /40%/ ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Když Gustav (Keegan-Michael Key) představuje rodině internistu Randyho (Jacob Kemp) řekne, že absolvoval „summa cum laude“ na MIT. MIT však nedává svým studentům latinská vyznamenání. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama