Reklama

Reklama

Posedlost

Trailer

Obsahy(1)

Stephen Fleming (Jeremy Irons), dobre situovaný muž, člen vládneho kabinetu žije naplnený rodinný a profesionálny život. Jeho manželstvo s Ingrid je vyrovnané, až do chvíle, keď sa zoznámi s Annou (Juliette Binoche), priateľkou svojho syna Martyna. Vzplanie v ňom neovládateľná vášeň a je schopný urobiť čokoľvek, aby bol s ňou. Posadnutosť Annou Stephena tak pohltí, že nie je schopný a ani ochotný ničivý vzťah ukončiť. Keď Anna Stephenovi oznámi, že ju Marty požiadal o ruku a ona súhlasila, zhubný milenecký štvoruholník sa blíži k nevyhnutnej tragédii. Anna zostáva mimo, no Stephen a jeho rodina zaplatia krutú daň. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

tron 

všechny recenze uživatele

Zničujúce a spaľujúce. Herecký koncert Juliette Binoche a Jeremyho Ironsa (v podporných rolách potom zaujmú Miranda Richardson a Peter Stormare) pod pôsobivou taktovkou európskeho režiséra Louisa Mallea. Znepokojivý príbeh verzus jedny z najprirodzenejších sexuálnych scén kinematografie. Hlavne kvôli ním dávam 70%. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi ten pronikavý pohled Jeremyho Ironse. On nemusí vůbec promluvit, jeho oči okamžitě prozradí na co a na koho právě myslí. Líbí se mi jak pronikavě sjíždí Juliette Binoche a ona ho nechá klidně a dlouho tím pohledem na sobě viset. Snažila jsem celý film dostat do její hlavy abych pochopila proč se rozhodla ublížit tolika lidem najednou. A proč on nedokázal být silný když doma měl milující půvabnou manželku. A přitom je to tak prostý. Spalující vášeň a posedlost tím druhým, tohle se nedá vždycky uhlídat. .................."Člověk se stáhne do sebe za neuvěřitelně krátkou dobu. Bloudil jsem a na konci cesty jsem zakotvil sám v sobě. To co nás skutečně utváří je nepochopitelné,nějak nepoznatelné,oddáváme se lásce,protože nám dává pocit zvláštního vzrušení a vytržení,nezáleží na ničem,ani jak to skončí."................... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Posedlost. Stav, kdy kvůli opojným chvílím zisků není čas přemýšlet nad možností trvalých ztrát. Situace, kdy jen a pouze kvůli kosočtverci vznikají trojúhelníky a čtyřúhelníky, u kterých se dříve nebo později vše uzavře v kruh. Kdyby si člen vládního kabinetu zavčas svlažil přirození ve fontáně na recepci úřadu, mohlo být vše jinak, ale v životě lidském přicházejí situace, kdy člověk nad sebou ztrácí kontrolu a ochromen vlastními pudy tomu nemá vůli čelit.. Malleho studie patologické touhy, jenž vede k překročení vztahového Rubikonu, stojí na řeči těl aristokratického Ironse a tajemně nečitelné Binoche a kromě podivného, řekl bych až baletního aranžmá erotických scén, mu nelze moc vytknout. Čím víc toho dáváte všanc, tím víc toho spalující vášeň promění v popel.. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Špičkové drama, prodchnuté erotickým nábojem od začátku, až do konce. Jeremy Irons je herec "par excellance" a umí zahrát přesvědčivě záletného manžela, milujícího otce, ale třeba i smyslů zbaveného muže (to vše v jedné roli). Juliette Binoche opět okouzluje svými půvaby a spolu s Ironsem překvapuje i odvážnými milostnými scénami. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Jeremy Ironsovi to s lolitkami velmi svědčí, nicméně končívá to špatně (viz film Lolita z roku 1997). Tento film je podobný, také vypráví o zkáze, kterou přináší tak částo vášeň. Juliette Binoche je ve své roli velmi chladná, o to větší emoce projevuje hlavní hrdina. Film je to velmi temný, ale v ničem nepřehání ani nic není natočeno nevkusně. Líbil se mi. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži (Francie) a Londýně (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama