Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asi po dvaceti minutách, jsem si tak v duchu říkal, že je celkem fájn vidět takhle ke konci roku pořádnej SEXY Horor. Jenže CAM bohužel není až tak úplně Horor, což je škoda. Pokud jste ještě nenavštívily stránku Bongacams, tak vás to potěší spíše tam, než u tohodle filmu. Hlavním plusem, je pěkná hlavní postava a hezký barvičky. Ve výsledku ale dávám těmto Holkám z livechatu, jen slabší trojku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Prodáváte své tělo v internetové šou a někdo vám sebere identitu. Co uděláte? Rozflákáte notebook. Horor tohle opravdu není a nic na tom nezmění ani fingované sebevraždy (pěkně udělané) či rozmydlený frňák v přímém přenosu. Nu a mysteriózní to bude shledávat snad jen ten, kdo o ničem podobném nikdy neslyšel, možná. Cam je drama o holce, co dělá děvku přes kameru, a když přijde o job, musí se postarat, jak vše uvést do starých kolejí. Řemeslně dobře udělané. V podstatě virtuální nevěstinec, kde se bojuje o sledovanost, a tedy o peníze. Napětí trochu - v motelu a závěru. Asi tak. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Výborný malý thriller od Netflixu, který klasickou zápletku o ztrátě identity moc pěkně napasoval na velmi aktuální téma erotických webcam show. Suverénně natočené dílko bez hereckých hvězd a od neznámého režiséra, které je ale díky své hutné atmosféře zoufalství a beznaděje, do nichž se hlavní hrdinka postupně propadá, velmi poutavé, napínavé a depresivní. A opravdu hodně to připomíná povedenou epizodu seriálu Černé zrcadlo. 80 % ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Je fascinujúce, ako niekomu k potešeniu stačí jedna blbka poskakujúca pred kamerou (aby bolo jasné, nehovorím o porne). Bodaj by sa dnešní chlapi a chlapci nebáli reálnych žien. Myslím, že to platí aj na iné bezkontaktné aktivity. Ja to tiež skúsim. Za každý bodík urobím päť drepov a zatancujem Macarenu. Všetkých vás milujem. Veľmi slabé *** ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem chvíli, jestli ta rozehraná hra má něco znamenat, symbolizovat, říkat - a došel jsem k tomu, že jde prostě o zajímavý gimmick, který se rozhodně vyplatil a tenhle film bez problému utáhne. Nekonkrétní technofobie vůči sociálním sítím stačí, film samotný pak jen čistě mechanicky zkoumá možnosti svého námětu. A je to fajn. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)
  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)

Reklama

Reklama