Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Parádní thriller s krásnou herečkou, ze které jsem nemohl spustit oči. Od začátku až do konce to má suprovou atmosféru. Film se vám snaží ukázat to, jak to chodí na podobných online webech. A to je ukázaný dokonale. Jenomže to má dost nesmyslný příběh, což je obrovská škoda. Asi od poloviny budete celou dobu kroutit hlavou, co je to za blbost. Přitom to mohli vymyslet nějak líp, ale i přesto, to určitě budete chtít sledovat furt. Taky mi ve filmu hodně chybělo nějaký větší brutality. I když scénka s bouchačkou je na výbornou. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jako údajný 'thriller' a 'horror' - bezostyšná blamáž; ne, není to žádný thriller natož horror. Jako názorné a poučné nakouknutí do virtuálního polosvěta bezcenných zdegenerovaných polodementů cenný studijní materiál; jen nevím, jestli mám cítit spíš soucit nebo štítivé opovržení nad zoufalci, kteří v reálu opravdu za prachy retardovaně četují s podobnými duchoprázdnými blbkami, aby unikli ze svého osobního pekla zamindrákované osamělosti. Jelikož ale vesměs budou asi úplně stejně vylízaní jako ony, tak volím spíš to opovržení. Jako zábava - 0 bodů; kdyby to byl pětiminutový kraťas, ve kterém po pár minutách mozkorvoucího plkání nějaké diblíkovité kravky vleze do místnosti dvoumetrové hovado v řeznické zástěře a uřízne kravce hlavu kinžálem, bude to jistě zábavnější. Řemeslné zpracování - špičkové; inu Netflix. Herecké výkony - přesvědčivé; dobrá práce. Zápletka a rozuzlení - 0 bodů; a šup s tím do koše. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Prodáváte své tělo v internetové šou a někdo vám sebere identitu. Co uděláte? Rozflákáte notebook. Horor tohle opravdu není a nic na tom nezmění ani fingované sebevraždy (pěkně udělané) či rozmydlený frňák v přímém přenosu. Nu a mysteriózní to bude shledávat snad jen ten, kdo o ničem podobném nikdy neslyšel, možná. Cam je drama o holce, co dělá děvku přes kameru, a když přijde o job, musí se postarat, jak vše uvést do starých kolejí. Řemeslně dobře udělané. V podstatě virtuální nevěstinec, kde se bojuje o sledovanost, a tedy o peníze. Napětí trochu - v motelu a závěru. Asi tak. ()

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Nebyť toho zvláštneho neuspokojivého finále mohol to byť výrazný thriller. Našliapnuté to mali veľmi slušne, takže škoda, že to v závere tak uhrali do stratena. Ale to je presne problém týchto filmov, ktoré majú silu pokiaľ nevieme o čo ide, ale akonáhle treba vyložiť karty na stôl nie každý je taky frajer, že to dotiahne do konca. Tie Netflixovské filmy sú na tom podobne. Veľa sľubných nápadov, ale drvivá väčšina nejakým spôsobom nedotiahnutých. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Originální námět reflektující posedlost mladých lidí uspět v soutěži identit umělého online světa, navíc formálně skvěle zvládnutý. Ale právě proto jsem od něj očekával rozvinutí dějově širšího konspiračního záběru s dramatičtějším vyústěním. Film je nakonec spíše jen komornějším psychologickým záchvěvem teenagerské postavy s vykolejenou realitou, které psychologické záchvěvy mě coby diváka moc nezajímají. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)
  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)

Reklama

Reklama