Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem chvíli, jestli ta rozehraná hra má něco znamenat, symbolizovat, říkat - a došel jsem k tomu, že jde prostě o zajímavý gimmick, který se rozhodně vyplatil a tenhle film bez problému utáhne. Nekonkrétní technofobie vůči sociálním sítím stačí, film samotný pak jen čistě mechanicky zkoumá možnosti svého námětu. A je to fajn. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Prodáváte své tělo v internetové šou a někdo vám sebere identitu. Co uděláte? Rozflákáte notebook. Horor tohle opravdu není a nic na tom nezmění ani fingované sebevraždy (pěkně udělané) či rozmydlený frňák v přímém přenosu. Nu a mysteriózní to bude shledávat snad jen ten, kdo o ničem podobném nikdy neslyšel, možná. Cam je drama o holce, co dělá děvku přes kameru, a když přijde o job, musí se postarat, jak vše uvést do starých kolejí. Řemeslně dobře udělané. V podstatě virtuální nevěstinec, kde se bojuje o sledovanost, a tedy o peníze. Napětí trochu - v motelu a závěru. Asi tak. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Opravdu boží film za rok 2018! Začátek je více úchylný, ale poté to už tolik není. Originální, protože to pojednává o Camgirl, které cosi ukradne identitu. Ani tam moc není vysvětlené co, ale to mi vůbec nevadí. Postavy mi všechny sedly. Kamera tu byla hodně dobrá a originální. Obě poloviny filmu se vyrovnávaly. Ta její máma byla celkem trochu divná. Když si můj brácha u tohohle četl koment, tak místo toho, aby přečetl lajfčet, tak řekl lifechat XD. Horor to není, ale i tak to je dobrý. Ta Baby nebo co je taková fiflena. To je strašnej problém, když tě píchne pírko od polštáře. Musím uznat, že její kopie měla originálnější a lepší vide než ona. VYHODNOCENÍ: AUU PÍCHLO MĚ PÍRKO OD POLŠTÁŘE! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Bol by to výborný diel zo série Black Mirror. Ako film dostane odo mňa nálepku zaujímavý a kvalitne zvládnutý. Madeline Brewer sa nesnaží o žiadny umelecký výkon, ale naopak berie nahotu ako prirodzenú súčasť výkonu, tak ako jej postava. Ale treba hneď podotknúť, že sa nejedná o žiadne porno bez porna. Prostredie erotických stránok s webkamerami nakombinované so zápletkou ohľadom ukradnutia identity vytvorilo pútavý a hlavne fungujúci mix. Bavilo ma sledovať postupné "vyšetrovanie", ktoré išlo ruka v ruke s rozkladom psychickej pohody. Za mňa atraktívne podaný psycho thriller, ktorý zachytil dosť výstižne životný štýl zasvätený tokenom. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Je fascinujúce, ako niekomu k potešeniu stačí jedna blbka poskakujúca pred kamerou (aby bolo jasné, nehovorím o porne). Bodaj by sa dnešní chlapi a chlapci nebáli reálnych žien. Myslím, že to platí aj na iné bezkontaktné aktivity. Ja to tiež skúsim. Za každý bodík urobím päť drepov a zatancujem Macarenu. Všetkých vás milujem. Veľmi slabé *** ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama