Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asi po dvaceti minutách, jsem si tak v duchu říkal, že je celkem fájn vidět takhle ke konci roku pořádnej SEXY Horor. Jenže CAM bohužel není až tak úplně Horor, což je škoda. Pokud jste ještě nenavštívily stránku Bongacams, tak vás to potěší spíše tam, než u tohodle filmu. Hlavním plusem, je pěkná hlavní postava a hezký barvičky. Ve výsledku ale dávám těmto Holkám z livechatu, jen slabší trojku. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem chvíli, jestli ta rozehraná hra má něco znamenat, symbolizovat, říkat - a došel jsem k tomu, že jde prostě o zajímavý gimmick, který se rozhodně vyplatil a tenhle film bez problému utáhne. Nekonkrétní technofobie vůči sociálním sítím stačí, film samotný pak jen čistě mechanicky zkoumá možnosti svého námětu. A je to fajn. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jako údajný 'thriller' a 'horror' - bezostyšná blamáž; ne, není to žádný thriller natož horror. Jako názorné a poučné nakouknutí do virtuálního polosvěta bezcenných zdegenerovaných polodementů cenný studijní materiál; jen nevím, jestli mám cítit spíš soucit nebo štítivé opovržení nad zoufalci, kteří v reálu opravdu za prachy retardovaně četují s podobnými duchoprázdnými blbkami, aby unikli ze svého osobního pekla zamindrákované osamělosti. Jelikož ale vesměs budou asi úplně stejně vylízaní jako ony, tak volím spíš to opovržení. Jako zábava - 0 bodů; kdyby to byl pětiminutový kraťas, ve kterém po pár minutách mozkorvoucího plkání nějaké diblíkovité kravky vleze do místnosti dvoumetrové hovado v řeznické zástěře a uřízne kravce hlavu kinžálem, bude to jistě zábavnější. Řemeslné zpracování - špičkové; inu Netflix. Herecké výkony - přesvědčivé; dobrá práce. Zápletka a rozuzlení - 0 bodů; a šup s tím do koše. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Parádní thriller s krásnou herečkou, ze které jsem nemohl spustit oči. Od začátku až do konce to má suprovou atmosféru. Film se vám snaží ukázat to, jak to chodí na podobných online webech. A to je ukázaný dokonale. Jenomže to má dost nesmyslný příběh, což je obrovská škoda. Asi od poloviny budete celou dobu kroutit hlavou, co je to za blbost. Přitom to mohli vymyslet nějak líp, ale i přesto, to určitě budete chtít sledovat furt. Taky mi ve filmu hodně chybělo nějaký větší brutality. I když scénka s bouchačkou je na výbornou. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Dějově atraktivní, vizuálně poutavý a nehorázně sexy thriller o camgirl, co si vydělává streamováním své erotické online show na internetu, kde se snaží obstát v početné konkurenci a získat pro sebe co nejvíc diváků. Pak jí ale tajemná dvojnice ukradne ze dne na den profil a tím pádem i živnost a začne ji postupně obírat i o soukromí... Pozoruhodný a sympaticky otevřený náhled do života mladých dívek, co se neváhají obnažovat a de facto prostituovat na webu s anonymními uživateli, je natočený překvapivě dynamicky a s citem pro černý humor i bizarnost některých sexuálních úchylek velice schopnými tvůrci, kteří se jím chytře vyjadřují k současnému stavu života na internetu a streamovacích službách. Působivá je i skvěle vystavěná zápletka, během níž se hlavní hrdinka stane obětí jakéhosi ďábelského komplotu - který ale zůstane bohužel nevysvětlen, takže kdo ten komplot způsobil a jak se mu to povedlo, jsou otázky, jenž jsou záhadou ponechanou k volné interpretaci. Což je docela škoda. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama