Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 1

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (180)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Upřímně, čekal jsem nějaký nejklišovitější a nejobyčejnější slasher z nejklišovitějších a nejobyčejnějších slasherů, ale upřímně, bavilo mě to. Mělo to docela zajímavou atmosféru, dokonce i postavy, které mi překvapivě nelezly nervy... I prostředí funguje dost dobře, sice horor z prostředí halloweenské poutě (to se jim fakt v USA vyplatí zabírat tolik prostoru atrakcemi na jeden den? nebo to tam mají dýl ty parky?) už nejmíň jednou bylo, jen si nevzpomínám, jak se to jmenuje (Ďáblovo něco, nevím), ale i tak, je to zajímavé. Nepřináší to skoro nic nového, ale zase se na to dobře dívá a ani to moc nenudí. Kdyby na konci byl u toho vraha vymyšlený lepší motiv, proč to dělá, možná bych zvážil i čtvrtou hvězdu. Takhle jenom 3* ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, od tohoto filmu nesmíte moc čekat, jako jsem čekal já. Pokud si z traileru usmyslíte, že půjde o nabušenou hororovou pecku plnou lekaček a vrahovy promyšlené práce (jako například v SAW), tak jste na velkém omylu stejně, jako jsem byl já. Leknul jsem se stěží dvakrát, vrahovy činy byly debilní a nevysvětlitelné, u herců mi bylo absolutně jedno, jestli zemřou nebo ne a byli mi velice nesympatičtí a celkově na mě film působil tak lacině, že mě po prvních patnácti minutách přestal naprosto bavit. Nápad tak trošku "vykradli" od Halloweenu (Michael Myers) a působilo to na mě hodně puberťácky. I když do puberťáků teď (2018) ještě patřím, ani jednou jsem se nezasmál a přišel mi snímek spíše trapný, než vtipný. Takový tuctový béčko, to jo.. Pokud se chceš uvolnit a na nic nemyslet, klidně se koukni, ale vážně nečekej převrat.. :) /viděno v kině/ ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Typická vyvražďovačka s partou teenagerů, kteří prchají před maskovaným zabijákem, který je tady ovšem dostatečně cool, tajemný a brutální, takže jakmile je na scéně, je na co koukat. Další plus je zpracování lokací, atrakcí a parku jako celku. Lákavá je představa něčeho takového v reálu, samozřejmě bez toho zabijáka. Hell Fest je svižná hororová jednohubka pro dospělé, kde můžou nudit asi jen plky hlavních protagonistů, které ale nemají dlouhého trvání, takže není co řešit. A konec potěšil. ()

Tereszka33 

všechny recenze uživatele

Všem je jasné, že černoch/ška nikdy neumře v hororu jako první. Parta mladých lidí, která je tak nesympatická, že by bylo nejlepší, aby zařvali všichni naráz. Konec celkově nedotažený, Jason musel při pohledu na toho amatéra zaplakat. Máš se co učit, kámo! A když ono by se dalo to prostředí Hell Festu tak dobře využít. Ach jo ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hell Fest se proměnil v Park nudy. Klasická vyvražďovačka, která nepřináší nic nového pod hororovým sluncem. Ústřední parta je krajně nesympatická, vrah bez většího charizmatu a vraždy naprosto tuctový. Filmu by určitě prospělo víc akce, napětí a především bych očekával větší krveprolití. Tuhle bídu nezachrání ani mikroštěk Tony(ho) Todd(a). Narazit v kině na ucházející horor je prostě umění. Naposledy se mi to poštěstilo u hororu " The Witch " z roku 2015. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama