Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 1

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (178)

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci, aby následující slova vyzněla příliš elitářsky, ale jakožto zdejší hororový expert si je snad mohu dovolit. Prosím pana Plotkina a jemu podobné hororové hudlaře, aby svou nekompetentní aktivitou přestali degradovat královský filmový žánr na oddechovou zábavu pro popkornové publikum. Třebaže subžánr slasher zastává v rámci hororové hierarchie nejnižší postavení, ani on nesmí rezignovat na snahu o vyvolání negativních emocí. Prostředky se mohou lišit, avšak cíl zůstává stejný všem hororovým subžánrům. Plotkinovo povědomí o slasher hororech je bohužel žalostné a pravděpodobně omezeno na primitivní představu o nesmrtelném psychopatovi, jenž za doprovodu slaboduchého scénáře a s nabroušenou čepelí v ruce nahání skupinku otravných teenagerů. Kam se poděla ona slibovaná hrůza? Žádný div, že se Hell Fest velmi rychle transformoval v obyčejný Gore (Bore) Fest s nulovým hororovým potenciálem. Snímek hodnotím odpadem a nedoporučuji ho k projekci žádnému opravdovému fanouškovi žánru. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Slabé tři hvězdičky. Nakonec jsem se k nim přiklonil díky třem velmi pěkným gore scénám na kameru - jak to máme rádi. Potenciál tu byl: Neokoukané prostředí pro slasher, pěkná maska a postavy, kterým přejete nepěknou smrt. Chvíli to vypadalo, že tvůrci přišli s něčím zajímavým - náznak vztahu slashera k jedné z hrdinek -, ale po nějakých dvaceti dalších minutách už bylo jasné, že se na nějaký zajímavější kurs film nevydá. Zabíjení si divák taky moc neužije. Navíc prostředí parku mě asi v polovině začalo nudit a ke konci už jsem si jen říkal, že asi existuje moc dobrý důvod, proč se v něm neodehrává víc vyvražďovaček - rychle se to (všechna ta monstra a rezavé ostré věci) okouká. Nelze nezmínit malé, ale milé cameo Tonyho Todda. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Slušných slasherů je dnes už jako šafránu, tak tady trochu nadhodnotím. Jinak nic nového pod sluncem, geniální je ovšem celé prostředí a celá halloweenská párty, na kterou bych určitě šel. Ovšem kdyby tam nebyl ten týpek, který k některým návštěvníkům není úplně přátelský. Konec také nijak originální, ale neurazil jsem se. Dobře jsem se bavil a o to u takových filmů jde. ()

RaggamuffinSVK 

všechny recenze uživatele

Až veľmi prekvapivo zábavný slasher. Síce mu chýba gore a krv, no na druhú stranu má parádne kulisy a masky. Zvuky a hudba tiež nie sú najhoršie. Strašidelný park pôsobil naozaj vynikajúco a rôzne atrakcie či zábavky vyzerali, že v realite by návšteva stála za to. Poteší aj stopáž, ktorá je pod 90 minút, takže film nemá kedy začať vyslovene nudiť. Hlavný bubák nie je ničím originálny, skôr nevýrazný a chýba mu "osobnosť". Príjemná zábavka na večer, nič viac, nič menej. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně nedoceněný slasher. I když je to cíleně točené pro dnešní mládež, tak herci jsou fajn, prostředí perfektní a vrah má charisma a nechybí tomu atmosféra. Vraždy jsou brutální a je jich hodně. Nevim jak ostatní, ale já od vykosováku na jeden večer nečekám nic víc. Solidní jednohubka s fajn koncem, která by si druhej díl zasloužila i když na kino to samozřejmě není. Hodně v pohodě béčko. 55%. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama