Reklama

Reklama

Bájní tvorové: Dračí hrobka

  • Velká Británie Legendary: Tomb of the Dragon (více)
Trailer 1

Travis spolu se svým týmem cestuje do Číny, aby tu našel něco, co nemělo nikdy existovat... Známý biolog Travis Preston se dozví, že v Číně žije ohromný ještěr, který zabíjí místní obyvatele a dělníky z nedaleké stavby. Jeho úkolem bude obrovské zvíře najít a poté odchytit. Firma, která u jezera staví, si však najme profesionálního lovce a zabijáka Harkera. V jeho týmu působí i čínská bioložka Zengová, která přeběhne do Travisova týmu. Vědcům se brzy podaří dokázat, že v jezeře je víc ještěrů. Najdou i skalní sluji, kde žijí. Uvnitř objeví mládě, které uspí. V tu chvíli tam přichází Harker a chce malého ještěra zabít. Strhne se mezi nimi rvačka. Do jeskyně se nepozorovaně připlíží starý ještěr a bojující lidi napadne. Harker je zabit a Travisovi a jeho lidem se podaří na poslední chvíli uniknout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem nečetl komentáře, od uživatelů Wacoslav1 a ConanVJ tak jsem nevěděl do čeho jdu. A i když zde hrají Adkins a Lundgren, čekal sem akční jízdu, plnou soubojů a nějakého toho střílení. Je to spiš dobrodružný film o lovení nového......ale co se vám to tady snažím nalhávat, film nestojí ani za kousek Číny, (silně pochybuji že se něco natočilo v Číně) někdo zase spláchl do kanálu svého domácí mazlíčka a vlivem čisté průzračné vody a překrásné flory a founy, to jak si zmutovalo a narostlo to sotva do metru. Film se vleče a přestože má devadesát minut, po půl hodině sledování toho skvostu, sem měl pocit jako kdyby mi někdo chtěl ublížit, děsivé na tom je že sem z toho dvacet minut, čučel na reklamy kde na mně neustále vyhrávala písnička z Kauflandu: Z lásky k Česku s občasnými přestávkami že více se dozvím na TN.cz, s lehkou melancholii a s pomocí meditačních cviků, sem tento film dokoukal celý. A tobě milý čtenáři, tobě ho rozhodně nedoporučuji, raději si pusť písničku Z lásky k Česku https://www.youtube.com/watch?v=cBfMthOzoi4 kde matička zpívá o tom, jak ji synáček pěkně z oral . PS: Pozor začátek onoho brutálního Spoileru: Lundgrena drak jen lehce bacil, ale nic se mu nestalo přežil to a utekl, že by byl ve vzduchu pokračování ? Pouze na TV hovna . ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Žádné velké umění, známí herci spoléhají na svůj šarm. Lundgren jako love monster se evidentně při natáčení bavil za další honorář, zatímco Scott Adkins s natáčením souhlasil, protože doufal, že si tím rozšíří svůj herecký rozsah nebo tak něco. Je to v prvé řadě nudné a nějak to nedává smysl. Krajina je tedy krásná. Shlédl jsem na TV Prima COOL, ale dívám se nejraději na Prima ZOOM dokumenty. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren starne a tie jeho silacke hlasky vo filme su skor na zasmiatie. Robil sa, ze nikto na neho nema a ostatny su voci nemu smetie, takych ludi nemusim. A tie jeho pohyby, akoby bol v puberte:) Vratim sa radsej k filmu, co je aj troska sklamanie pre mna. Ako celok mi to vsetko prislo, ako dobrodruzny film a nejake monster horor prvky sa vyskytli az v poslednej polhodinke, kde uz aj nieco bolo naznacene, ze tam bola aka taka akcia. Samotne stvarnenie jasteroviteho tvora vyzeralo na pohlad roztomile, skor vhodne do detskeho filmu. Ved ta tvar uz prezradzala, ze je vhodny na objatie, aj ked zdanie klame. Velka skoda bola, ked pocas filmu ani poriadne neukazovali do objektivu tvorecka, len take rychle preblesknutie, co ma dost hnevalo. Moja najoblubenejsia scena prisla na zaciatku filmu, ked ukazali toho obrovskeho medveda, aj ked dost vyzeral pocitacovy, ale ksicht bol pekny a odstrasujuci viacej, ako ten velky jaster. Dalo sa to pozriet a nemozem povedat, ze je to zly film, skor take spestrenie jedneho vecera. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tyhle ty céčkové dobrodružné braky musí výborně sloužit jako pračky peněz, jinak si nedokážu vysvětlit jejich každoroční enormní počet. S kvalitou jsou totiž dost na štíru, většina z nich nám nabídne jen otřesné digitální efekty a ve většině případů se vždy objeví i nějaká ta známá tvář. Tento film je toho zdárným příkladem a splňuje všechny mnou popsané kritéria. Přestože těmito kousky dost pohrdám, nedokážu je prostě jen ignorovat a prostě si je musím pustit. Docela dobře se u nich totiž relaxuje a málokdy je vidím celé hned napoprvé. Zápletka jako taková je dost naivní, ale začátek mě docela mile překvapil. Obrovský digitální medvěd totiž nevypadal zas až tak hrozně a byla velká škoda, že se celý film netočil jenom okolo něho. Přece jenom byl oproti obrovským ještěrům hotovým krasavcem. Eric Styles však není úplný břídil a dokonce jsem několikrát zaznamenal i několik pokus vytvořit alespoň trošku toho potřebného napětí. Sice se mu to moc nedařilo, ale alespoň děj lépe odsýpal. Na můj vkus tu totiž bylo zbytečně moc dialogů a ukecaných scén, bez kterých bych se klidně obešel. 30% ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Nechal jsme se přesvědčit vysokým počtem stáhnutí. Ale tak už po 10 minutách jsem toho začal litovat. Neměl jsem bůh ví jaký očekávání, ale tak aspoň efekty mohli být na lepší úrovni. Respektive efekty nebyli úplně špatný, ale s okolím absolutně nekomunikovali a herci jakoby ani nevěděli kam se mají dívat, kam uskočit, odkud přijde rána a tak podobně. Sečteno a podtrženo: snad jen s lahví vína. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama