Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Genero 

všechny recenze uživatele

To byla panečku nuda! Jennifer ukazuje zadek minimálně a zcela nahodile a Jim už zřejmě trénoval během natáčení zmučený výraz Krista, protože nevěřím, že se někdo může takhle tvářit permanentně. Celý příběh se odehrává v takovém lážoplážo tempu, bez náznaku napětí nebo nenadálého zvratu. Ale naštěstí jsem si vzpomněl, že mám na ovladači tlačítko pro rychlý posun a to když podržím, tak se postavy pohybují velice srandovně jako skřítkové dělníci,co tesají střechu... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film, pri ktorom sa dá variť, žehliť, upratovať, jesť, kecať so známymi alebo si aj pospať. Čiže je to trochu nuda, ale zase žiadna hrôza sa nekoná, ako sa snažili všetci kritici naznačiť. V tomto zmysle sa dá film pozrieť aj viackrát. Myslím pri tých spomenutých činnostiach. Nie je v ničom nepríjemný, žiadna krv na nás nestrieka, aj keď je film o policajtke a Lopezka s Caviezelom sú tu celkom sympatickí. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Vedel jsem, ze to nebude zadna bomba, ale takovyhle prusvih jsem necekal. Presne mi sem pasuje souslovi "unyla sracka". Tvurci uklohnili silene zdlouhavy zanrovy gulas, v kterem je misto pro dojemne rodinne dramo, kriminalni zapletku, lovestory, misty velmi temny thriller nebo existencialni rozjimani nad smyslem zivota. Vznikl odpudivy a nudny vysledek, ktery nedokaze zachranit ani sympatak Caviezel. Scenar je polopaticky, neustale vzorne upraveny, tak aby mohla JLo sypat z rukavu desiva zivotni moudra a neustale se ptat: "Kdo jsi?" Zkratka velmi spatny film, ktery si hraje na tajemne drama, ackoliv hned na zacatku vylozi vsechny karty na stul. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa v odborných kruhoch vraví “riedka sračka”. Film, ktorý objektívne nie je vyložene zle spracovaný, no je jednoducho o ničom. Podľa názvu som čakal nejakú kriminálnu zápletku, no z tohto súdka sa tu rieši len domáce násilie na ženách a aj to len okrajovo (chvalabohu, lebo je otrasne napísané aj zahrané). Hlavnou náplňou snímku je ale sledovanie vzťahu traumatizovaného Caviezela (čo sa permanentne chová ako autista alebo latentný úchyl) a JLo, ktorá sa ho snaží zachrániť vo svojom náručí. Táto melodráma ale tiež veľmi nefunguje a tak je výsledkom len nezáživný blivajz. 4-/10 ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudný a natahovaný cajdák. Jeden by si nejprve myslel, kdy už Jamesu Caviezelovi přeskočí a bude usilovat o život Jennifer (hlavně když se zde píše, že se jedná o thriller). Ale ono nic. Celý film je o sblížení dvou lidí. Nic víc. Ano, oba musí překonat své těžké minulosti a blabla. Ale to nefunguje ze dvou důvodů. Za prvé nevím proč tvůrci poskytli tolik informací v prvních Caviezelových flashbacích. Co se mu stalo, musí hned dojít každému. A tudíž další flashbacky byly vyloženě zbytečné. A za druhé se žádná dramatická gradace příběhu nekoná. Sice obě linie (Lopez a Caviezel) mají pomyslné vyvrcholení (např. řeč Jennifer do kamery), ale nic extra vygradovaného to také není a diváka to nechává celkem chladným. Hlavním problémem filmu je tedy zcela nudný a nedotažený scénář. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)
  • Počas celého filmu môžeme vidieť šálky s názvom "Tully's coffee", ale žiadna takáto reštaurácia ani bar sa v Chicagu, kde sa dej odohráva, nenachádza. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno