Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Film, který hraje na city diváků. Řeší totiž dva problémy, které se možná dotýkají více lidí, než jsme si ochotni připustit. Přesto mě to však vůbec nevadilo ! Naopak - zkuste si položit otázky. Je lepší trpět domácí násilí, nebo se mu postavit ? Je lehčí vyrovnat se ze ztráou rodiny, nebo žádnou nemít ? Kvalitní herci, slušný scénář - pro mě silnější 3. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Začátek mě docela nadchnul, pár perfektně nasnímaných scén téměř dokumentaristickou kamerou (honička na stadióně, sraz v restauračce), i charaktery slibně najížděly, dialogy byly svěží a docela i přirozené, ale pak přišel ten romanticko-kýčovitý zlom a rázem okouzlení vyprchalo. Následovalo už jen klišé za klišé. Jim Caviezel je fakt na pohled moc fajn (a věřím, že jednou se víc projeví, protože hrát snad umí), ale v tomto filmu moc prostoru neměl a po hodině mě fakt začal nudit pohled na jeho kabát (asi ta jazzová minulost nebo co?), Jennifer Lopézová asi taky hrát umí, ale tenhle film nakonec nedal prostor nikomu. Je prostě nedotažený a uvařený z vody, spíš mě nakonec připadal jako epizoda z nějakého romanticko-kriminálního seriálu. ()

Reklama

lareinna 

všechny recenze uživatele

Na mňa konkrétne tento film urobil dojem :) Páčil sa mi príbeh, tiež tempo, absolútne nemám nejaké extra výhrady. Nie je to trhák, ale malo to zaujímavú atmosféru, ktorú určite podporili aj herci. Jennifer mám rada, čiže páči sa mi v každom filme a James Caviezel je krásny muž :) Čiže Jennifer a Jim = skvelé :) Jednoducho nemám výhrady :) ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

*** (46 bodov zo 100) Čo uz by som mohol komentovať k tomuto filmu, veď nie je čo okomentovať. Celé je to také fádne a mdlé, že asi ani viac nemôže byť. Klasický vzor tretotriedneho filmu, ktorý je tak dobrý si pozrieť pre staré tetušky pri žehlení. Ničím ma film nezaujal, a mal som obrovské problémy nezaspať pri nom. Uplná strata casu a k tomu aj Jennifer zabudla ukázať svoje krásne poprsie, takže aj tí ktorí by si chceli pozrieť film len kôli kúsku nahoty tak budú sklamaní!!! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jelikož si před filmem nečtu obsah, tak sjem asi do půlky čekal, kdy se hlavní mužská postava začne chovat jako psycho a půjde J.Lo po krku a možná í díky tomu jsem se udržoval v naprosto zbytečným napětí, které znajíc obsah filmu by se zřejmě nedostavilo, ale neva alespoň jsem si film užil. Pokud jde o herecký výkony tak ja se prostě musím J.Lo smát, jako určitě je to fešanda a umí tančit, ale ty její kukuč co v tom filmu dělala, tu kukuč ale smutnej medvídek pů, tu kukuč ala vysmátá včelka mája a vůbec nejlepší byl kukuč "jsem důležitější než Václav Klaus a Miloš Zeman dohramady, tak to nebylo hraní, ale , no prostě to je naše milá prdelatá J.Lo. Bohužel jak jsem zjistil, že film jeda hlavně na romantickou vlnu mé zaujetí a nadšení z filmu velmi rychle vyprchávalo. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Pieseň, ktorú Catch (James Caviezel) a flautista hrajú v nočnom klube, je "Nature Boy" od Nata 'King' Colea. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama