Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

Denila 

všechny recenze uživatele

Vesměs mám ráda tyhle teen filmy, ale tento snímek mě neskutečně naštval. Příběh nulový, všichni herci dokonalí až to bolelo.. jediné co chválím je, že pocitově dokázali vystihnout emoce středoškoláků... ovšem na to, že jsou na výšce už je to trošku mimo. Pořád zvažuju zda zůstanu u dvou z milosti nebo na to prdím a dám jednu hvězdu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů pro náctileté. Ústřední dvojice vykazuje zájem o kvalitní literaturu jako vzor mládeži , a jí k přemytí ostatních herců postačí její mokré tričko a jemu tetování, aby herecky přebila starší kolegy, televizní ráz neviditelné režie ještě umocňuje neustálý hudební podkres ve stylu MTV a co se týče slibované vášně, první pusa padne po čtyřiceti minutách.Ale mladicky rozervaná limonáda s dialogy typu „Nevím, co chci. – Já jsem na tom stejně“ má jistý naivistický půvab, jako když zralá dáma listuje s nostalgickým nadhledem svým uprášeným deníčkem školačky. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Aneb jak Lord Voldemort (Hero Fiennes Tiffin) a mladší, kouzelnější Hannah (Josephine Langford) se rozhodli, že vysokoškolská láska je nad všechno, učení a rodinu nevyjímaje. Mně to i celkem bavilo, hlavně Tessa byla charakter, který mě ve filmech baví, oproti tomu Harding je hrozné klišé. Spíš mě asi zklamal závěr, který tenhle fakt příjemný románek odsoudil do obyčejného tradičního schématu. Ale celkově příjemný "sobotní film". 60% ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Podívala jsem se ze zvědavosti, protože knižní série je oblíbenou četbou patnáctileté Viktorky ze sousedství. Byly doby, kdy jsem koupila dceři a pak sama do noci louskala Stmívání a chodila na zfilmované díly do kina, což moje vrstevnice jaksi nechápaly. Takže další generace teenagerek vyrůstá s předlohou, jak na milostný život, když se protiklady přitahují. Jenom nevím, o čem mají být pokračování. O rozchodech a návratech? ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

V patnácti bych z toho asi byla paf, ale momentálně jsem to spíš protrpěla. Problémy jsou banální, herci hrát neumí (myslela jsem si, že uťápnutý a ublížený výraz měla Bella ze Stmívání, ale Tessa je úplně jiný level!) a scénář místy fyzicky bolí. Vím, že nejsem cílovka, ale teenage filmy byly rozhodně natočené i lepší. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • 20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované After We Collided (2020) a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu „After“. (ČSFD)
  • Josephine Langford (Tessa Young) přiznala v rozhovoru, že četla prvních pár kapitol „After on Wattpad“ několik let předtím, než byla obsazena jako Tessa. (ČSFD)
  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)

Reklama

Reklama