Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě překvapila svoji normálností. Příjemně to ubíhalo a hezky se na ty dva koukalo. Jediný škobrtlec, tak (nutně musel přijít) byl jen po lyžařském zájezdu. Tohle byla typicky Hollywoodská zbytečnost kvůli našponování děje. Lara byla takový ten obyčejný středoškolák, který se zamiloval i když trochu jinak než si vysnila. Za mě určitě moc hezké podívání a zároveň jedna z těch komedií které si klidně někdy pustím znovu. 4 hvězdy. Dala bych klidně i 5, ale ta scéna po lyžáku, mi tam přišla strašně moc natlačená kvůli dramatičnosti. Nevěřila bych že se dá ještě v Hollywoodu natočit hezká teen komedie. A nebylo to ani trapné nebo tupě debilní. Fajn kousek na romantický večer. Já si to teda užila. I slzička mi ukápla - asi začínám měknout :) ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo taaak velké pohlazení po duši. Já jsem si to vážně užila, jeden z těch nevinných, milých a upřímných malých filmů. Tak má vypadat dobrá teenagerovská romantická komedie. Samozřejmě, není to film, na který byste vzpomínali za 10 let, scénář není výjimečný a film je předvídatelný. Ale ten casting je úžasný, chemie mezi postavami je velice přirozená a jakmile tohle funguje, tak každý film má z půlky vyhráno. Během filmu jsem si prostě jen říkala, že tady vše klaplo a perfektně do sebe zapadlo. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Teenage jednohubka, ktorá bavila napriek tomu, že mi tu chýbali sympatickejšie postavy u oboch pohlaví (pre neználkov – áno, sú len dve). Na prekvapenie netflix nešiel do nejakej zbytočnej propagandy, čiže sme dostali milý, ľahko stráviteľný príbeh o prvej láske a žiadne pubertálne žvásty o neviazanej sexualite. Páčili sa mi príjemné hudobné podmazy zo známych hitoviek. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela fajn žánrovka, která scénářem natož závěrem příliš nepřekvapí, ale obsahuje pár dobrejch nápadů a hlášek. Mimoto potěší neokoukanej (ale hodně sympatickej) casting nebo příjemná atmosféra. Škoda absence snahy o jakejkoliv nepřevídatelnej twist, jinak bych čtvrtou hvězdu nakonec určitě utrousil. Sympatická žánrová jednohubka za tři silnější hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na základe hodnotenia a oslavných komentárov som teda čakal niečo podstatne lepšie, no ale nemôžu byť zase u Netflixu každý deň Vianoce. Námet a nápad s lístočkami bol síce šikovný, no jeho rozvinutie do príbehu išlo akosi mimo mňa - príliš okaté, infantilne-romantické, predvídateľné a často nezáživné. Na druhú stranu páčili sa mi aspoň postavičky, teda okrem toho ich tatka, ten mi pripadal ako taký strelený tajtrlík. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)
  • Ve scéně, kdy Peter Kavinsky (Noah Centineo) a Lara Jean (Lana Condor) sepisují smlouvu k jejich falešnému vztahu, Peter začne psát jedno z pravidel, že Lara s ním musí jet na „Ski trip“. Text začne psát tlustým a nehezkým písmem, ovšem při scéně, kdy se smlouva podepisuje, je text napsán úplně jinak. (pityty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno