Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden malý chlapec na pouti u stroje na plnění přání to své vysloví: chce být velký. Když se druhý den ráno probudí, zjistí, že se jeho přání splnilo a že jeho tělo přes noc vyrostlo. Uvnitř je to však stále stejný dvanáctiletý kluk. Musí se naučit, jak žít v neznámém světě dospělých, najít si práci a projít první milostnou zkušeností se ženou. Co se o tomto podivném světě dozví? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rad Toma Hanksa v dramach ale nikdy mi nepripadal vtipny ako komik. Tentoraz prvykrat dostal prilezitost predviest sa aj vo vaznej polohe ale väcsinu casu sa aj tak sprava ako otravne decko. Takze aj ked je namet celkom zaujimavy, tak prevedenie ma vôbec nebavilo a cely cas som sa nudil. Namiesto nejakych roztomilych scen som sa dockal len trapnosti. 4/10. ()

kubin. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal. Hodně uživatelů tady píše, že je to film jejich dětství,a proto se jim líbí. Já ho viděl až teď (v 18), ale stejně jsem byl nadmíru spokojen. Je fakt, že původně mi vadila dějová linka se Susan, ale nakonec jsem ji sežral i s navijákem. Konec byl velice dojemný ( i díky hudbě, kterou složil Howard Shore) a mě se moc moc líbil. Tom Hanks je mým oblíbencem a tady to jenom stvrdil. Elizabeth Perkins se mi ale líbila nejvíc. Nevím proč, ale svým chováním a mimikou mě prostě dostala. Celkově to byl milý film, který se zařadil velice rychle mezi mé oblíbené. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Malý velký Tom Hanks v plné komediální síle, The Big platí za to nejlepší, co v jeho rané filmografii vzniklo. Byl dítětem, chtěl to změnit. Byl dospělý, náhle svobodný, brzy bohatý a ještě k tomu mohl zůstat prostřednictvím firmy specializující se na hračky stále malým chlapcem. Do toho nenávist kolegů, odcizení se s kamarádem z dětství a zájem pohledné spolupracovnice. No, snadné to mít Hanks v laskavé komedii Penny Marshall nebude – v pokladnách kin to ale překvapivě snadné měl a díky tržbám se stal velkým komerčním překvapením roku. Zaslouženě.. ()

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

V tomto snímku jsem poprvé uviděl Toma Hankse na filmovém plátně.Nebylo mi právě více než jemu před přeměnou,tudíž jsem byl celkem potěšený tím,že někdo konečně ztvárnil přání tolika mladých a mladších svišťů-být konečně dospělým.Povyrůst o 5 hloupých centimetrů.Rozhodně jsem se skvěle bavil a ani po tolika letech si nenechám ujít příležitost zopáknout si tuto komedii. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Takový ten milý film na nedělní odpoledne, či také hezký film, kterým nic nezkazíte, zkrátka něco, co mohlo být klidně natočeno u nás v 80. letech v hlavní roli s Tomášem Holým a Oldřichem Kaiserem. To by samo o sobě nebylo špatné, ale mně osobně nesedl námět filmu, který mi na 100 minut připadá nenosný. Na příběhu kluka, který přes noc zestárne o 15 let, není nic, co by mě pálilo, zajímalo, vzrušovalo... ()

Galerie (137)

Zajímavosti (35)

  • Přesně na místo, kde ve filmu stál automat na předpovědi, byl později ve skutečnosti umístěn automat na Pepsi Colu. (Ruuzha)
  • Jednou z prvních voleb pro hlavní roli Joshe (Tom Hanks) byl pro režisérku John Travolta a i on sám měl zájem. Studio ho ale nechtělo, protože měl právě za sebou několik komerčně neúspěšných filmů. (Hpatrik)

Související novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Reklama

Reklama