Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Beverly Donofriová vyrůstá v šedesátých letech na malém městě a jakmile se jí přiblíží puberta, zajímají ji především kluci. Společně s přítelkyněmi vyrazí na večírek, kde se pokusí upoutat pozornost místní fotbalové hvězdy, do níž je beznadějně zamilovaná. Chlapec ji však znemožní a Beverly se ze smutku vyplakává v koupelně. Tady náhodně narazí na Raye Haseka, který se jí zastane. Beverly je ve škole považována za chytrou a talentovanou studentku, touží jít na univerzitu a stát se spisovatelkou. Její sen se zhroutí v okamžiku, kdy zjistí, že je v patnácti těhotná s Rayem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

misterz 

všechny recenze uživatele

Film s premárneným potenciálom. Dramaticky plytké, povrchné a tým pádom aj často nudné, ale aj napriek tomu musím konštatovať, že sa na snímok aspoň dobre pozeralo. Keby tam však nehrala Drew Barrymore a charakterovo najvýraznejšia postava Steve Zahna, tak to celé spadne do totálnej šedivej diery podpriemernosti. 55/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Ať hledám jak chci, nenajdu nic, co bych tomuto filmu vytkla. Všeho je v něm tak akorát, a na to, jak moc je hlavní téma už obehrané (mladá nezralá matka), je to úžasně zpracované. Jemný citlivý humor, který vkusně předvádí tragikomiku života a připomíná, že i v dramatech vždycky můžeme najít aspoň jeden důvod se usmát, když už ne se popadat za břicho. Herci byli taky skvělí, a s přihlédnutím k tomu, jak je ten film starý, mě hodně mile překvapil. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama z dob hippies, Vietnamu a svobodných matek mne nezaujalo vlastně ničím až na fantastický výkon Steve Zahna. Přerod jeho postavy je ze všech nejvýraznější a Steve mi dokázal, že v pohodě uhraje i vážnější roli, než ve kterých jsem ho doposud vídával (už se těším na Rescue Dawn). Kluci v mém životě mi jinak neukázal nic nového a taky se už k němu nikdy nevrátím. PS: Nemám rád Drew, strašně špatně si vybírá role. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný, i když chvílemi dost tvrdý film, na kterém se účast Drew Barrymorové klasicky neuvěřitelně podepsala. Nejen ona tu má ale důležitou roli. Například Steve Zahn ukazuje, že herec je a ne ledajaký. Jeho proměny před plátnem jsou fakt neuvěřitelný. Drew ale do filmu i přes spletitě smutný příběh dokázala narvat kopu pozitivní atmosféry, a proto se mi na film moc hezky koukalo. ()

Ronee 

všechny recenze uživatele

Zaujalo ma prostredie, teda Amerika 60.rokov a hippies kultúra. Bolo to zvláštne obdobie, kedy všetci doma niečo pestovali: "Máma doma suší trávu!" Dnes si ho dosť idealizujeme, aj keď je pravda, že vtedy bola aspoň hudba pôvodná a žiadne coververzie. Pozerala som, ako vyriešili kostýmy, účesy a podobne. Aj keď životopisné filmy nie sú mojou cieľovou skupinou. Bolo to však dobre spracované, keďže je to podľa knihy, natočené tiež dobre a herecké výkony sa mi takisto páčili. Fajn bolo, že sa striedali dve časové roviny - minulosť a prítomnosť. Pekne sa dal sledovať vývoj postáv, ako po psychickej tak aj fyzickej stránke. Musím niečo vytknúť? Tak možno ten pátos americký. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama