Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (164)

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo velmi nečekané a velmi příjemné překvapení! Má to spád, zápletka není úplně tupá jak bývá zvykem, i když vychází ze známých premis, pár scén i vyloženě překvapí.Opravdu klobouk dolů před scénaristou, dlooouho mě film s podobnou tématikou tak nezaujal a nevtáhl do děje. Joel Kinnaman je zvláštní typ herce , kterému tato role celkem sedla, stejně jako Rosamund Pike. Opravdu se dají vytknout v podstatě jen maličkosti. Za mě paráda. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chytře vystavěných, sysluplných, kulantně obsazených, skvěle sehraných a nehtohryzně odsejpajících akčních napínačů je jako ekonomických migrantů z Monte Carla. A když už se nějaký konečně objeví, pošle jej zdejší klubík přechytřelých olupených Majákových honičů a liga mentálně atrofovaných pětkovačů Assvendžrů do modrých čísel dřív, než byste řekli „nevkusnýpičus“. Tudíž je nejvyšší čas, aby začali v ešopech nakupovat i soudní heterosexuální diváci, sledující pohyblivé obrázky kvůli prostého zabavení se, a nikoliv aby si tu pak mohli rozumbradicky třít šikanovaná ega nebo kompulzivně ožužlávat hračky od Hasbra. Nechtějte mě vyděsit, že bydlím v Mumulendu! Očekávám další průměrné známky za technické provedení i umělecký dojem čtyři a výš, protože jestli už vás nerozptýlí mocno kurwujonca mafia państwowa, zepsute gliny, rozkokošní mukli nebo žužu Žoel, tak pokud nejste totální buzny, užijete si alespoň dvouhodinové přemítání o tom, co všechno by se dalo vyvádět uprostřed sendviče mezi Armádní Ančou a paní Štikovou. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mužské osadenstvo sa môže falošne tešiť na Rosamunde Pike a Anu de Armas. Ale naozaj len márne, pretože zo Španielky nám urobili ovcu, ktorú by nejeden bača chcel ostrihať, ale inak jej brčky vôbec nesvedčia. A Rosamunde to s make-upom ešte naopak svedčí, no v ostrom svetle sa už začínajú prejavovať prvé príznaky anglosaskej zošuvereniny. Ostáva tak sa sústrediť len na thrillerovú linku, ale čo ja viem, dá sa vôbec nazvať thrillerovou? Nemá thriller znamenať napätie? Tu skoro žiadne nie je. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Volali z Washingtonu a vyptávali se, proč chce newyorkskej policajt soudní povolení přístupu ke složce informátora FBI, kterej neexistuje." Tak na to je jednoduchá odpověď. Vlastně není. Ono je to poměrně komplikovaný a mě to dost bavilo. On totiž ten tanec na hraně mezi drogovejma kartelama, FBI a NYPD má docela slušný tempo, nejednoznačný postavy a spoustu poučení. Třeba o tom, že FBI vždycky drží slovo. Tak tenhle fórek se mi povedl a sám se mu od srdce zasměju. Takže pokud za mnou přijde některej z čučkařů s žádostí o pomoc, tak ho zdvořile vyslechnu, vysměju se jeho vydírání a počkám si na svou sebevraždu, kterou spáchám osmi kulkami do hlavy vystřelenejma ze tří zbraní. Ty samozřejmě na místě sebevraždy nenechám. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Těžkej nadprůměr!! Z tohohle hodnocení tady se mi chce blejt. Jen pro to, že do filmu nebylo nasypáno 100 milionů dolarů který by se utratili za hovadiny se to potácí v "modrým", tfuj. Mě ke štěstí ještě pořád stačí trošku toho herectví, slušná režie a kvalitní scénář. Raději tohle než Konga,Godzily, Pacific Rimy a podobný sračky. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama