Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Byl by to docela slušný film kdyby Kinnaman jako by nepřešlapoval na místě.Buď ho brzdila režie anebo fakt nevěděl jak má hrát.Po delší době opět film ,který na mě dělal dojem, že režisér ani nebyl přítomen.Pike už jsem ve filmech potkala několikrát ,ale ona rozhodně není akční herečka.Umí si ji někdo představit ,že si to s někým rozdá na place v bitce?Já tedy ne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Volali z Washingtonu a vyptávali se, proč chce newyorkskej policajt soudní povolení přístupu ke složce informátora FBI, kterej neexistuje." Tak na to je jednoduchá odpověď. Vlastně není. Ono je to poměrně komplikovaný a mě to dost bavilo. On totiž ten tanec na hraně mezi drogovejma kartelama, FBI a NYPD má docela slušný tempo, nejednoznačný postavy a spoustu poučení. Třeba o tom, že FBI vždycky drží slovo. Tak tenhle fórek se mi povedl a sám se mu od srdce zasměju. Takže pokud za mnou přijde některej z čučkařů s žádostí o pomoc, tak ho zdvořile vyslechnu, vysměju se jeho vydírání a počkám si na svou sebevraždu, kterou spáchám osmi kulkami do hlavy vystřelenejma ze tří zbraní. Ty samozřejmě na místě sebevraždy nenechám. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Režie je skvělá, ale nedokážu se nějak smířit s naprosto absurdním útěkem z vězení. To fakt ne. Na seriozní thriller, je tohle opravdu brutální podpásovka. A však, kvůli té režii, fenomenálním hereckým výkonům, dobrým dialogům a přeci jen, zajímavým nádechem, to hodnotím docela kladně. Já se bavil. Ale ne... musim snížit na ten průměr. Jinak, nečekejte akční film. Tady fakt TÉMĚŘ žádná akce není, jen pár výstřelů padne a jeden drsný souboj v lochu. Nic víc fakt nečekejte. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Bonzák se mi válel v blbníčku od doby, kdy jsem uviděl první trailer, neb jsem cítil ve vzduchu dalšího Pistolníka, leč jelikož brzy zmodral, odvážil jsem se na něj až poté, co mi několik jedinců z mé topky našeptalo, že zde zase – podobně jako u zmíněného Šónova kusu – řádí místní klika pravidelných konzumentů Šalamounova hovna. A vskutku! Takto kvalitně napínající, odsýpající, plnokrevný, od A do Z excelentně obsazený a zahraný (Trouba dokonale slizký, madafaka Komouš dokonale černý, Žoel dokonale dokonalý, ale největší poklonou musím vyseknout paní Píkové, která by ty mrazivé frigidní černé vdovy mohla přednášet na univerzitě, pročež mi z ní zase dvě hodiny zalézaly kulky), na vymazleném scénáři postavený thriller jsem neviděl… no, ano, asi právě od výše zmíněného Šónova kusu (pročež odvolávám netflixího Tripla). Jako milý bonus též hodnotím skutečnost, že autentičnost místních temných sil nebude mít problém představit si asi nikdo, kdo se někdy náhodou nachomýtl na nádraží ve chvíli, kdy po prohraném zápase odjížděli fandové Baníku, či navštívil hokejové utkání v Havířově (nebo si tamtéž dokonce zaskočil po zápase na pizzu). ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je zpackaný film...Je plný klišé a ničím novým nepřekvapí...Schéma, kdy je dobrý člověk chycen do pasti mezi FBI, mafii a ještě NYPD a musí si pomoct sám je stokrát viděné...Jó, prostě od Shot callera je těžký natočit sqělý vězeňský film...Plus filmu je sympaťák Joel Kinnaman a to je asi tak všechno...Pro nenáročného diváka to bude, ale pecka...Za mě 65% ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama