Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak takove pekna poctiva filmarina bez velkych efektu a zbesilych honicek je v modrych cislech. Lahudka, ktera umi budovat napeti, objektivne silna 4, ale pro tu nezaslouzenou modrou, tak 5. Navic kdyz to srovnam s temi naprosto dejove prazdnymi, ale efektama preplacanymi BadBoys Forever nebo jak se to jmenovalo, co tomuhle kousku nesahai ani po kotniky... A moc pekny nektery sceny, zadny kecani, stara dobra akce s jednim nozickem. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tady se jede přesně podle šablony, je to takovej ten snímek, kde si říkáte, že už jste to všechno někde viděli. Ale rozhodně to není špatný, to je potřeba dodat. Bohužel i tady se divák dočká klasických filmových náhod a občasných nesmyslů. To např. když hlavní hrdina řekne zcela jasně své ženě, co má dělat, kam má odjet, kde se ukrýt a ona to samozřejmě neudělá, protože si to namyslela jinak. Takže ji zase doma zastihne buď policie nebo padouši a máme další zápletku na světě. Je to škoda, tyto scény film kazí, přitom nebýt toho, nebál bych se i vyššího hodnocení. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že sem k tomu přistupoval hodně opatrně, a nečekal sem nic nadprůměrnýho. Ale zase zdejší hodnocení, který už tady u mě funguje povětšinou jako komentáře Mirky Spáčilový, tedy jako pravej opak toho, jak nakonec ten film vypadá. Napínákovej thriller s prostředí polský mafie, slušnej příběh, dobře obsazený. Prakticky sem z toho nespustil oči, takže to je znamení dobře odvedený práce. 80%. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

V první řadě jsem rád, že Kinnaman se konečně dostává k lepším celovečerákům. Hezky strukturovaný akční film, který toho má příliš k vyprávění a ty necelé dvě hodiny jsou mu málo. Krásný začátek se rozjede a ptakticky zvrtne v strmý pád událostí, které se snaží urvat divákovu pozornost plottwisty, ale zapomínají na charaktery postav a celé to pak působí nesourodě, rigidně a shazuje to tak film k do kategorie lepších béček. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Udavači to nikdy nemali ľahké. Ak ide o infiltrovaných agentov, priamo zamestnaných v policajných zložkách, tí akú-takú istotu majú. Avšak udavači z druhého brehu (z podsvetia, z väzenia) sú obetovaní kedykoľvek, ak to poslúži karieristickým hajzlom v manažmente polície. No a o jednom takom, na ktorého sa všetci vyprdli, je tento vcelku inteligentne nakrútený film, ktorý sa nespolieha len na akciu, ale skôr na životné peripetie hlavného hrdinu. Tomu, ak je pravda, čo medzi rečou povie o svojom osude, sa sudičky pri pôrode obrátili chrbtom. Skvelý je nie úplne jednoznačný záver. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama