Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

verbal 

všechny recenze uživatele

Chytře vystavěných, sysluplných, kulantně obsazených, skvěle sehraných a nehtohryzně odsejpajících akčních napínačů je jako ekonomických migrantů z Monte Carla. A když už se nějaký konečně objeví, pošle jej zdejší klubík přechytřelých olupených Majákových honičů a liga mentálně atrofovaných pětkovačů Assvendžrů do modrých čísel dřív, než byste řekli „nevkusnýpičus“. Tudíž je nejvyšší čas, aby začali v ešopech nakupovat i soudní heterosexuální diváci, sledující pohyblivé obrázky kvůli prostého zabavení se, a nikoliv aby si tu pak mohli rozumbradicky třít šikanovaná ega nebo kompulzivně ožužlávat hračky od Hasbra. Nechtějte mě vyděsit, že bydlím v Mumulendu! Očekávám další průměrné známky za technické provedení i umělecký dojem čtyři a výš, protože jestli už vás nerozptýlí mocno kurwujonca mafia państwowa, zepsute gliny, rozkokošní mukli nebo žužu Žoel, tak pokud nejste totální buzny, užijete si alespoň dvouhodinové přemítání o tom, co všechno by se dalo vyvádět uprostřed sendviče mezi Armádní Ančou a paní Štikovou. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Príliš dlhé na americky thriller, málo atmosferické na anglickú krimi. Taký hybrid, ktorý síce nepoteší, ale neurazí. Nešiel som do toho s nejakým očakávaním, ale film o Polákoch a ich drogovom biznise, do toho nejaká ta basa s gangmi a nevraživosťou. Poviem to tak, dokázalo to udržať moju pozornosť. Kučeravá Armas síce nevyužitá, o to viac sa na ňu teším v bondovke, Rosakunda zase klasicky bez emócie. Chcel by som vidieť niekedy film, kde by sa Common naštval alebo usmial alebo urobil aspoň dačo. Už je skoro ja Affleck. Celkovo v pohodičke film, ktorému ale chýbali kľúčové atribúty na lepšie hodnotenie. 2 z 5 ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Byl by to docela slušný film kdyby Kinnaman jako by nepřešlapoval na místě.Buď ho brzdila režie anebo fakt nevěděl jak má hrát.Po delší době opět film ,který na mě dělal dojem, že režisér ani nebyl přítomen.Pike už jsem ve filmech potkala několikrát ,ale ona rozhodně není akční herečka.Umí si ji někdo představit ,že si to s někým rozdá na place v bitce?Já tedy ne. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil. Vypadalo to oldschoolově i intenzivně. Navíc to obsazení. Hošan s polskými kořeny Joel Kinnaman má za sebou pár škraloupů, ovšem nyní seká dobrotu a spolupracuje s FBI. Cílem je jasný: poslat za mříže polský gang pašeráků drog. Jenže se do vězení dostane sám. Poslední akce totiž zrovna neklapne, o život přijde polda v utajení a od našeho hrdiny dává FBI ruce pryč, aby si uchránila vlastní zadek. Bohužel to brzy začne poměrně drhnout. Postavy spíš melou a vyhrožují, než aby použili pěsti nebo pistole. Stěžejních hráčů je přitom víc, každý má svůj cíl (manželka v ohrožení, polda, co přišel o kolegu, váhající spojka od FBI), ovšem žádnému se nevěnujeme tak, aby se nám dostal pod kůži. Navíc nápaditou a zemitou režii si teda představuju jinak, pravděpodobnost a uvěřitelnost předkládaných situací pozvolna klesá. A vlastně i Kinnaman je ve vězení jen na otočku, protože záhy divákům servíruje (spolu s rukojmím) další zvrat. Nenáročná jednohubka, která chtěla být pořádným soustem. Ale není. Každopádně Rosamund Pike to v policejním sekne. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Bonzák se mi válel v blbníčku od doby, kdy jsem uviděl první trailer, neb jsem cítil ve vzduchu dalšího Pistolníka, leč jelikož brzy zmodral, odvážil jsem se na něj až poté, co mi několik jedinců z mé topky našeptalo, že zde zase – podobně jako u zmíněného Šónova kusu – řádí místní klika pravidelných konzumentů Šalamounova hovna. A vskutku! Takto kvalitně napínající, odsýpající, plnokrevný, od A do Z excelentně obsazený a zahraný (Trouba dokonale slizký, madafaka Komouš dokonale černý, Žoel dokonale dokonalý, ale největší poklonou musím vyseknout paní Píkové, která by ty mrazivé frigidní černé vdovy mohla přednášet na univerzitě, pročež mi z ní zase dvě hodiny zalézaly kulky), na vymazleném scénáři postavený thriller jsem neviděl… no, ano, asi právě od výše zmíněného Šónova kusu (pročež odvolávám netflixího Tripla). Jako milý bonus též hodnotím skutečnost, že autentičnost místních temných sil nebude mít problém představit si asi nikdo, kdo se někdy náhodou nachomýtl na nádraží ve chvíli, kdy po prohraném zápase odjížděli fandové Baníku, či navštívil hokejové utkání v Havířově (nebo si tamtéž dokonce zaskočil po zápase na pizzu). ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama