Reklama

Reklama

Město podivínů

  • Česko Freaks (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmiletá Chloe, která žije s otcem zavřená v domě, žije ve strachu a fascinaci z vnějšího světa. Protože je jiná než ostatní, je pro svět nebezpečná a svět zase pro ni. Aspoň tak jí to bylo řečeno. Přes zákaz otce jednoho dne vyjde z domu k autu starého zmrzlináře. Stařec je jejím dědečkem a věří, že jeho dcera, Chloeina matka nezemřela, ale žije. Chloe brzy přichází na to, že pravda není tak jednoduchá. Zjišťuje, že otec má v něčem pravdu, když se probudí její schopnost telepatie. Nebezpečí je opravdu reálné. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (232)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě, jako pilotní seriál na nové X-Meny :o) Začátek solidní, napínavá podívaná, která se mění v závěru v šílenou jízdu. Film táhne úžasná, roztomilá Lexy Kolker (věřím, že o ní ještě dost uslyšíme), které jsem věřil každou vteřinu hraní a to moc děti v hlavních rolích nemusím. Dost dobrý, originální Scífko. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda je za tu dětskou hvězdičku,která podala famózní výkon.Jinak máma letadlo,táta bublifukář,holka mozkovej trojskej kůň,a děda hrál škatulata ,hejbejte se.Vypečená rodina.Jinak ale kravina ,u který jsem asi stopadesátkrát usnul.Pořád sem hledal to mysterio,napětí,a vono furt kokos.Dobře mě tady lakujete s tim hodnocením,cipískové.Běžte do řiti.10%. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

O Freaks som si vopred nič nečítal a dobre som urobil. Prvé desiatky minút potom divák vôbec nevie, čo ho čaká a zvyšuje to expotencionálne napätie. Vôbec ani nevadí, že scenár pracuje s obohratou témou, pretože pravidlá fikčného sveta sú šikovne vymyslené a aj pri takto nezávislom filme tvorcovia ukázali, ako to ide aj s nižším rozpočtom. Poteší napríklad filozofia akéhosi antihumanizmu, kedy postavy musia konať v rámci prežitia taktiež násilne ako druhá strana a Freaks sa rozhodne nesnažia tento postoj smerom ku koncu upravovať. Nejde pre mňa síce o žiadne extra prekvapenie roka, ale aj tak je pre mňa nepochopiteľné, prečo ide o tak neznámy kúsok. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tento film má tak obrovský potenciál....A mě by se tak moc líbil, kdyby ho natočil někdo jiný....Je tam toho tolik a je tam toho tolik za mě tak "zmršeného"....Je to obrovská škoda. Nicméně vyvolal ve mě mnoho pocitů, například scéna, kdy si vyžadovala lásku od své "budoucí matky" a ona to udělala...nebo když její pravý otec sdělil, jak ji chránil. Ano, na tohle se nedá zapomenout. Nicméně ani na toho "dědka" v káře se zmrzlinou - ten byl tak slizký, že - tleskám výběru herce :D Nicméně - ne. Celkový dojem - ne, měli jste to ještě trošku vylepšit a dát si na čas - něco tomu chybí a jen prosím - nedělejte pokračování :) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nejoriginálnější zpracování motivů hollywoodských blockbusterů do malého indie filmu, který si od nich současně drží odstup, a svým důvtipem na ně kouká sezhora. Překvapení roku. Vymyšlené tak, aby nejdříve vzbuzovalo otázky a umně lhalo tělem, pak překvapovalo odkrývaním originálního filmového světa, a následně emocionálně angažovalo a nejférovější možnou hrou s divákem - bez jediné pouze-na-efekt scény - zprostředkovalo bombastický zážitek s vodopádem neotřelých nápadů. Výborný herecký výkon malé Lexy Kolker. Nekoukejte na trailery, nečtěte dějové synopse! [Sitges FF] ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 8. září 2018. (rafix)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama