Reklama

Reklama

Záhadná bouře

  • Španělsko Durante la tormenta (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

V den pádu Berlínské zdi se nad Španělskem točí zvláštní bouře a malý chlapec slyší v domě přes ulici hluk souboje a jde se do obydlí sousedů podívat. Tam spatří muže s krvavým nožem stojícím nad mrtvou manželkou. Chlapec v panice prchá a venku na ulici ho přejede auto. Po mnoha letech přichází identická bouře a Vera Roy (Adriana Ugarte) najde ve svém domě starou kameru a televizor. Když si chce se svým manželem pustit staré nahrávky, ještě netuší, že působení nevyzpytatelného přírodního jevu jí několikrát změní život takovým způsobem, jaký si do té chvíle nedokázala ani představit. (C0r0ner)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (155)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Já jsem tě zachránila. Teď jsi na řadě ty. Večne strapatý Oriol je majster sveta v kombinovaní, ba až prekombinovaní. Počas tejto búrky sa ale podľa mňa krotil, pretože to cestovanie v čase je celkom prehľadné. Príbehovo je to hutné, miestami atmosferické a všetky postavy sú zaujímavé. Odporúčam. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Brutální nálož mindfucku o cestě časem ze Španělska, které opět (už mě to ani nepřekvapuje) dává skvělý film. Potěší herecké obsazení (profesor z La Casa de Papel) a neskutečně sympatická a příjemná hlavní herečka. Tenhle film se může zařadit mezi pecky jako Contratiempo a El cuerpo, protože opět nakládá divákovi solidní atmošku, kde se napětí drží už od prvních minut a nepouští z plynu až do konce. Několikrát se mi u filmu nadělala husí kůže, což se fakt často nestává, ale tady film sází jeden zvrat a odhalení za druhým, postupně dávkované v průběhu celých dvou hodin. Plusem je, že je z dílny Netflixu, takže snad ho uvidí co nejvíc lidí, protože tohle by mohla být klidně i nová "klasika" ve scifi/time travel filmech. No já k tomu nemám co vytknout, tohle je prostě must see movie, nad kterým budu ještě asi hodně dlouho přemýšlet a dávat si ho v hlavě dokupy. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

To je pořád coby kdyby - jakou lavinu v budoucnosti způsobí jedno zrníčko minulosti? No ještěže tohle nemusím řešit, taky bych se rval za to, abych získal zpátky své rozmnožené geny, nemuseje měnit rodokmen - a to i kdyby byla nutnost dát přednost vocasovi z banky s blbým "humorem" před sympaťáckým příslušníkem 1. oddělení. Plot-twist jsem ale zase neodhadl oproti mnoha zdejším komentérům - buď málo čtu fantasy o časoprostoru, nebo komentéři kecají :-) Dejte příště Belén lepší paruku a pár minut navíc! ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Filmy Oriola Paula jsou sexy, ale jsou jeden jako druhej a jedním z těch společných znaků je i to, že jsou v jejich ději nelogičnosti, který mě iritují a znemožňují mi si to pořádně užít. Tady je tou Achillovou patou paměť (vzpomínky) hlavní hrdinky. Obsahuje informace, které by obsahovat neměla a nikdo si s tím neláme hlavu. Já bohužel ke své smůle ano. Taky chci ryčet blahem, jak to bylo dobrý. Konkrétně v tomhle filmu jsou ale ty chyby až moc okatý. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Španělé sem-tam vyprodukují opravdu kvalitní filmové kousky. Zejména v žánru thriller nebo horor. Toto je jeden z těch velmi zdařilých filmů. Mysteriózní (krimi) thriller, který lehce připomene film "Frekvence", ale rychle se ubírá svou vlastní mnohem komplikovanější zápletkou. Závěrečné dramatické rozuzlení bylo skoro až překombinované. Celkově však velmi povedená napínavá podívaná na pozdní večer! 85% (viděl jsem: 1x dvd tit) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Vera (Adriana Ugarte) najde v kapse kalhot svého manžela sirky s nápisem Arabesco. Stejný název má restaurace ve filmu Tělo (2012), který také režíroval Oriol Paulo. (fisus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno