Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (51)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuální koule Snyderova opusu to sice nemá, stejně tak promakanou estetiku i temný fikční svět se svými vlastními pravidly, ale pozor. Není to úplně daleko. Zdánlivě nereálný počin navázat tam, kde Snyder skončil se se svým filmem se podařil a vůbec to není špatné. Místy je to příjemný mix retra s modernou stejně jako o dekádu dříve, efekty slouží příběhu a ne naopak a je zcela zřejmé, že hlavní stavební kameny celého tohoto kolosu se snaží tvůrci seriálu ctít co možná nejvíce. Takže bude velmi zajímavé sledovat další díly. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Watchmen: Legacy. Lindelof jde logicky jedinou možnou cestou, takže na původní Watchmeny i Minutemeny pouze vzpomíná a buduje svůj vlastní svět, který zákonitě spouští ideologická stavidla současnosti, přičemž stíhá být plně moderní, i přísně retro. Že to koncepčně působí jako nová řada Leftovers, nepřekvapí, překvapí ten okolní hejt, který je ve své argumentaci takový… roztomilý. PS: Hudba to posouvá minimálně o dva levely nahoru. ()

Reklama

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lindelof mi po Cowboys & Aliens, Premetheusovi (Lost radšej rátať nebudem - musel by som na ARO pre zlyhanie orgánov s permanentnou sračku s grcaním) dojebal aj môj najoblúbenejší comics. Snyderovi Watchmeni boli pre každého, ale "doba sa zmenila" ako spieva Dylan v úvode filmu - nech žije korektnosť s Planétou O-PÍČ! Veď čo by to bolo dneska za produkciu, keby sa nespomenulo lynčovanie negrov alebo židov?! Chýbal mi tam už len Black Panther a jeho "Waka-waka-wakanda forever"! Lindelof je proste taký showrunner jako ja kozmonaut! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Vizuální orgie Zacka Snydera jsou ta tam, teď nastupuje éra chytrých odkazů a nastavování zrcadel současné společnosti od Damona Lindelofa. Je to jiný, neméně tak boží, má to luxusní obsazení, návykovej soundtrack dvojce Reznor / Ross a jak už je u HBO standard, prvotřídní režii. Hlavně mi ale konečně nemusí být líto, že Pozůstalí skončili. Noví Watchmeni totiž jako by jim z oka vypadli. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Ach ten Lindelof, je to trochu love-hate relationship. Nebudu dělat ukvapený závěry, ale zatím je to podivnej svět, kterej zatím nedává moc smysl, ale v pohodě, chápu, je to komplexní alternativní historie, odpovědi přijdou (nebo taky ne, protože Lindelof). Se slzou v oku jsem vzpomínala na Snyderův bobdylanovský otvírák, protože watchmenovský vesmír fakt není jednoduchej a trochu kontextu by pro orientaci neuškodilo. Nejvíc mě ale vytočil strategicky totálně nesmyslný útok na ranč, protože to byl takovej bullshit, a to jen kvůli vizuálu a těm živejm (no po chvíli už teda mrtvejm) štítům. Bude to teďka takový HBO trademark, nesmyslný bojový scény (mrk mrk, GoT)? Jedno je ale jasný, Nicole Kassell je i tak hustá režisérka a Regina King je největší badass a už se těším na všechny ty halloweenský kostýmy a cosplaye! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama