Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (51)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK... film znám, komiks ne. Takže úvod do “nového světa” mi přišel celkem odfláknutý. Proč prší kreveto-medůzy? Jako ono jsou dva tábory? Proč je tam Adrian Veidt? Proč vypadá policejní vznášedlo jako vznášedlo Nite Owla? Nebo vysvětlit co je “redfordovné”. Ani prd. To mi vadí. Vyvažuje to hromada známých tváří (až mě to prekvapilo) a odpovídajíci PG zařazení. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár věcí mi tam dost nesedí, jako ten amaterskej útok na ranč. No, ale nechme na hlavě, vždyť se jedná teprva o pilot a možná se nám to ještě všechno osvětlí. Vizuál je parádní, postav zatím taky dost, Don Johnson byl jako oběť jasnej už od první půlky. Reznor s Rossem to vyšponovali na čtvrtou hvězdu. Ale od teď už budu jen přísnej. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuální koule Snyderova opusu to sice nemá, stejně tak promakanou estetiku i temný fikční svět se svými vlastními pravidly, ale pozor. Není to úplně daleko. Zdánlivě nereálný počin navázat tam, kde Snyder skončil se se svým filmem se podařil a vůbec to není špatné. Místy je to příjemný mix retra s modernou stejně jako o dekádu dříve, efekty slouží příběhu a ne naopak a je zcela zřejmé, že hlavní stavební kameny celého tohoto kolosu se snaží tvůrci seriálu ctít co možná nejvíce. Takže bude velmi zajímavé sledovat další díly. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zajímavý převedení do současnosti, ale problém tkví v načrtnutí zbytečně mnoha postav najednou v úvodní epizodě, takže se v tom člověk snadno ztratí a není úplně jasný, jak která postava souvisí s kterou, protože nejsou natolik zajímavý, aby udržely Vaši pozornost. Je to tak sice naschvál, aby to působilo sofistikovaně, ale na úkor kvality vyprávění. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Vizuální orgie Zacka Snydera jsou ta tam, teď nastupuje éra chytrých odkazů a nastavování zrcadel současné společnosti od Damona Lindelofa. Je to jiný, neméně tak boží, má to luxusní obsazení, návykovej soundtrack dvojce Reznor / Ross a jak už je u HBO standard, prvotřídní režii. Hlavně mi ale konečně nemusí být líto, že Pozůstalí skončili. Noví Watchmeni totiž jako by jim z oka vypadli. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno