Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 1
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K čtvrté sezóně napíšu jen pár bodů, páč víc si vážně nezaslouží. Práce s postavami se zadrhla a pár jich vážně přesluhuje. Hlavní děj by se dal odvyprávět v polovině času. Sage jako postava je dobrý nápad, ale provedení kulhalo na obě nohy. Nezobrazil se žádný geniální, zlovolný plán. Spíše se nějak dotlačil do konce a věřit, že to byl plán nejchytřejší osoby na planetě, je smutné. Provedení nestálo za moc. Naštěstí je k dispozici pořad úžasný Homelander, narážky na současné dění a samozřejmě všedupřítomné krvavé násilí. Přesto se jedná o nejslabší sezóna seriálu. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá nejslabší série ale pořád se skvělými momenty, kdy vévodí druhá půlka série s Homelanderem v čele. Jeho přerod v psychopata, Butcherův osud je prakticky zpečetěn a chystá se obrovský finále, na který se těším, protože snad všichni umřou. Představení nových postav nebylo na sílu a byly sympatický, nejvíc Sage. 4* a.k.a 85% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom jak rozdala karty třetí série jsem od té čtvrté čekal nekončící řežbu a je tak docela zklamání, že místo toho se Boys jen většinu času motají v kruhu a děj se nijak významně neposouvá. Kvituji větší prostor pro Deepa (který potvrdil že je prostě kok*t) a A-Traina (který toho má naopak plné zuby) a opětovně výborné trefování se do současné reálné (nejen) politické situace, ale na druhou stranu je tu mizerná Franchieho linka nebo upozadění Butchera a jeho propadání se kamsi do větší a větší psychózy. Celé to přešlapování na místě tak nakonec zachraňuje primárně Homelander, který se postupem času stal nejpropracovanější postavou a je stejně tak k smíchu jako budí regulérní hrůzu. Antony Starr tady definitivně strčil všechny do kapsy a nezbývá než doufat že poslední série nabídne konečně to co divák čekal už nyní…70% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju když někdo napíše, že takhle série je nejslabší. Jenže ta hlavní věc na tomto tvrzení je ta, že i "nejslabší" série The Boys je kvalitativně o několik dimenzí jinde, než veškerá seriálová tvorba od konkurence (jestli se vůbec Mrvel za konkurenci dá považovat). 4. série v žádném případě nezklamala a nabídla nám především ve své polovině vysoce kvalitní (a někdy i perverzní) podívanou. Díly 4-6 se řadí opravdu k tomu nejlepšímu, co lze v současnosti v seriálové tvorbě vidět. Asi se shodnu s většinou, že rozjed byl pomalejší než jsme byli zvyklí u předchozích řad, a že seriál chvílemi vykrádal sám sebe, ale nebylo to nic dramatického. Osobně jsem měl problém i s finální epizodou, která sloužila opravdu jako výtah k 5. řadě. Nezbývá než si počkat na finále a na rok 2026. Bude to velkolepá rozlučka. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Superhrdinske ambicie tentokrat prerataju az do vladnych a politickych ambicii. A hoci mnoho casti "taha" Homelander sam najdu sa opat pamatne a vtipne brutalitky, ktore sa presadia. Plati, ze serial si stale drzi svoju esenciu a bavi. Unavu a repetetivnost tvorcov nastastie zatial moc citit nejde, hoci zavahania tu boli. Zaverecny diel bol vyborny a hodne posunul dej a prepojil s niektorymi uz videnymi SUP-mi radikalne riesenia. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (33)

  • Choreografii pro Vought on Ice vytvořila choreografka Amy Wright. Amy je také autorkou choreografie tanečního čísla „I Got Rhythm“ ze 3. série, tance Supersonica na Homelanderových (Antony Starr) narozeninách a vystoupení Soldier Boye (Jensen Ackles) v pořadu „Solid Gold“. (NiWi)
  • Králík, kterého Butcher (Karl Urban) osvobodí, je Mr. Fuzzy Buzzy, což je jméno převzaté z komiksu. V komiksu byl Fuzzy Buzzy rosomák, který zabil prezidenta. (NiWi)

Reklama

Reklama