Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (78)

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále se potvrzuje, že Boys jsou seriálem, na který se můžeme vždy spolehnout, že doručí kvalitu. I když jsem se těšil na každou novou epizodu, tak mi tato série přišla slabší než předchozí. Hlavně linky Frenchieho a Butchera mi přišly docela nezajímavé a s některými postavami mi přišlo, že tvůrci neví co dělat. Za to jak asi všichni ví, tak hvězdou této sérii je Homelander, který je fakt skvostný a nikdy nevíte co čekat. Nechuťáren zas přibylo a za mě až moc. Už mi to přišlo, že z povinnosti musí mít v každé epizodě něco. Furt to jsou ale Boys a furt si jedou svoje a s ničím se nemažou. Konec dobře navnadil na poslední sérii. ()

Batahst8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.5/10. Sakra, čím víc se blížíme do finále, tím mi The Boys připadají lepší a lepší, a tam kde v prvních dvou sériích mi to přišla jenom taková velmi zábavná hříčka na seriálovém poli. Tak už třetí série dokázala brilantně namixovat zábavnou brutální ztřeštěnost a ultra drsný politický příběh, hlavně skrz fantastického Soldier Boye. A čtvrtá série v tomhle suprově navazuje, jenom ještě víc přidává na plyn s tím, čím dál víc aktuálnějším politickým dramatem, kdy minimálně v Americe ta poslední epizoda nedá kde komu spát. Samozřejmě to celé opět hlavně stojí na konfliktu Butchera a Homelandera, jejichž souboj je alfou omegou celého příběhu. Karl Urban snad ve své kariéře nehrál líp, bohužel ani tentokrát se nevyrovnal Antony „fucking God” Starrovi, jenž by už konečně měl dostat nějakou cenu. Ale všichni herci a postavy jsou super. Za zmínku, tak stojí A-Train a MM, kteří se pro mě stali skrytými klenoty série a Hughie jenž v téhle sérii schytával neskutečnou bídu. Tohle se zkrátka znovu povedlo a nebýt pomalejšího rozjezdu a scenáristických zkratek v první půlce série (Butcher si jako náhodou vzpoměl, že ví o super viru, který zabijí superhrdiny, jenž byl v Gen V), tak by se jednalo o nejlepší sérii. Hajp na pátou sérii je enormní. ,,You're all fucking Welcome''. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to začíná plácat o sebe až moc. Jednou je tu snaha o prohloubení psychologie postav, u jiných je to naprosto ignorovaný a dělaný jako hihi haha joke. Hughie by měl po této sérii trpět PTSD minimálně. Kdyby tu nebyl Karl Urban a Antony Starr tak už to sledovat nebudu. Jo a ten týpek co hraje Soldier Boye. Oceňuju temnej konec nicméně tolik zbytečnejch fillerů, divně sestříhaný akce a zbytečnýho gore/sex džouků mi přijde už prostě zbytečně moc. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejslabší série The Boys. Na druhou stranu seriál jako takový se rozhodně stále drží nad vodou a v nadprůměru. Celý příběh čtvrté série se bohužel šíleně táhne, spoustu věcí by se dalo vyškrtat a osobně jsem postrádal epičnost, kterou třeba dodával Soldier Boy v minulé sérii. Sice se hezky otevírá prostor finální sérii, ale to nic nemění na tom, že do čtvrté série tvůrci narvali mnohem více bizáru, brutality a nechutností na úkor příběhu, což osobně neoceňuji. Největší problém mám (krom finálního dílu) s velmi pomalým posunem příběhu a něco mi říká, že děj čtvrté i budoucí páté série by se možná i dal sloučit. Osobně mi i chuť kazí fakt, že máme čekat 2 roky na další sérii. Proč v době vysílání této série už netočí pokračování, tak jako tomu bývalo kdysi u seriálů? ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám dojem, že by kvalita čtvrté řady byla výrazně horší, nicméně odráží aktuální situaci poměrně intenzivně a to očividně některým lidem nevoní, takže sázejí na review-bombing. Já si ovšem myslím, že čtvrtá řada velmi dobře připravila půdu pro pátou a současně finální, aniž by působilo jako výplňová. Jistě, některé scenáristické aspekty nebyly ideální, ale tohle se stávalo i v minulých řadách, takže nad tím dokáži přimhouřit oči. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (26)

  • V úvodu epizody zazní úryvek písně I Wanna Rock (1984) od Twisted Sister. Při pečení sušenek hraje „Sunshine, Lollipops And Rainbows“ od Lesley Gore a ve 22. minutě hraje „La nuit le jour“ od Les Terribles. (Duoscop)

Reklama

Reklama