Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (107)

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři brutální série jsou najednou zazděné komorní čtvrtou, která má jediný cíl - vystavět cestičku do finální řady. A je to znát - každý díl se přifukuje něčím, co má být zajímavý, stejně jako celý děj a jako třešničku se tvůrci snaží do všech epizod nacpat sem tam nějakou epickou chuťovku, aby se divák příliš nenudil. Takže jak to celé pojmout? Má to pár skvělých momentů ale zkrátka vidíš, cítíš, vnímáš tu celou snahu nadojit toho diváka za ten jeho cecík pokud možno co nejvíce a vidíme se v další sérii. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá nejslabší série ale pořád se skvělými momenty, kdy vévodí druhá půlka série s Homelanderem v čele. Jeho přerod v psychopata, Butcherův osud je prakticky zpečetěn a chystá se obrovský finále, na který se těším, protože snad všichni umřou. Představení nových postav nebylo na sílu a byly sympatický, nejvíc Sage. 4* a.k.a 85% ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víceméně tady tak nějak souhlasím s všeobecným názorem - trochu slabší série, ale pořád slušná podívaná a hlavně dobrá předehra pro závěr, který snad bude vskutku fookin diabolical. Zase se mi tady dokázalo, že na některých postavách mi vlastně vůbec nezáleží (Frenchie) a jiné pořád baví stejně jako doposud (Homelander). Místy snad ta snaha šokovat a znechutit už začíná být spíš na škodu (Webveaver) a politická satira leckdy působí trochu příliš na sílu, ale holt asi bylo potřeba dát jasně najevo, z koho si seriál dělá prdel, protože ne každému to doposud docházelo, navíc nějakou extrémně sofistikovanou dekonstrukci současné politické situace v Americe od téhle show ani nechci, zvlášť, když je to vlastně ve skutečnosti stejně mnohkdy totální fraška a přehlídka lidské stupidity. To, co jsem chtěl, jsem pořád dostal ve štědré míře a rád tak odpustím, že to přišlo i s ne zcela zanedbatelnou dávkou nechtěného. 8/10 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to začíná plácat o sebe až moc. Jednou je tu snaha o prohloubení psychologie postav, u jiných je to naprosto ignorovaný a dělaný jako hihi haha joke. Hughie by měl po této sérii trpět PTSD minimálně. Kdyby tu nebyl Karl Urban a Antony Starr tak už to sledovat nebudu. Jo a ten týpek co hraje Soldier Boye. Oceňuju temnej konec nicméně tolik zbytečnejch fillerů, divně sestříhaný akce a zbytečnýho gore/sex džouků mi přijde už prostě zbytečně moc. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejslabší série The Boys. Na druhou stranu seriál jako takový se rozhodně stále drží nad vodou a v nadprůměru. Celý příběh čtvrté série se bohužel šíleně táhne, spoustu věcí by se dalo vyškrtat a osobně jsem postrádal epičnost, kterou třeba dodával Soldier Boy v minulé sérii. Sice se hezky otevírá prostor finální sérii, ale to nic nemění na tom, že do čtvrté série tvůrci narvali mnohem více bizáru, brutality a nechutností na úkor příběhu, což osobně neoceňuji. Největší problém mám (krom finálního dílu) s velmi pomalým posunem příběhu a něco mi říká, že děj čtvrté i budoucí páté série by se možná i dal sloučit. Osobně mi i chuť kazí fakt, že máme čekat 2 roky na další sérii. Proč v době vysílání této série už netočí pokračování, tak jako tomu bývalo kdysi u seriálů? ()

Galerie (99)

Zajímavosti (36)

  • FYF Pizza je easter egg z komiksu. Je to zkratka pro Fill Your Face Pizza. (NiWi)

Reklama

Reklama