Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (74)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Superhrdinske ambicie tentokrat prerataju az do vladnych a politickych ambicii. A hoci mnoho casti "taha" Homelander sam najdu sa opat pamatne a vtipne brutalitky, ktore sa presadia. Plati, ze serial si stale drzi svoju esenciu a bavi. Unavu a repetetivnost tvorcov nastastie zatial moc citit nejde, hoci zavahania tu boli. Zaverecny diel bol vyborny a hodne posunul dej a prepojil s niektorymi uz videnymi SUP-mi radikalne riesenia. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víceméně tady tak nějak souhlasím s všeobecným názorem - trochu slabší série, ale pořád slušná podívaná a hlavně dobrá předehra pro závěr, který snad bude vskutku fookin diabolical. Zase se mi tady dokázalo, že na některých postavách mi vlastně vůbec nezáleží (Frenchie) a jiné pořád baví stejně jako doposud (Homelander). Místy snad ta snaha šokovat a znechutit už začíná být spíš na škodu (Webveaver) a politická satira leckdy působí trochu příliš na sílu, ale holt asi bylo potřeba dát jasně najevo, z koho si seriál dělá prdel, protože ne každému to doposud docházelo, navíc nějakou extrémně sofistikovanou dekonstrukci současné politické situace v Americe od téhle show ani nechci, zvlášť, když je to vlastně ve skutečnosti stejně mnohkdy totální fraška a přehlídka lidské stupidity. To, co jsem chtěl, jsem pořád dostal ve štědré míře a rád tak odpustím, že to přišlo i s ne zcela zanedbatelnou dávkou nechtěného. 8/10 ()

Reklama

Eso_pwned 

všechny recenze uživatele

Naprostý dno neoliberálního propagandistickýho odpadu s trapně očividným zakončením. Absolutně ubohá, evidentní a hlavně špatná propaganda pro úplný kretény s IQ pod 90. Většina postav už je uplně o hovně, kromě Homelandera a Deepa, kteří tam už stejně skoro nejsou. Zakončení nedávalo žádný smysl, vyvolalo ve mně jen negativní emoce pohoršení nad kvalitou tohoto seriálu. Jak tohle mohl nějakej idiot vyblít na papír a říkat tomu scénář je mi naprostou záhadou a ještě větší záhadou je mi místní červený hodnocení 4.série. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle není seriál, tohle je světový klenot. Jednoznačně nejpoutavější, nejzábavnější a nejlepší věc, která ve 21. století v kinematografii vznikla, protože držet 4 série takovouhle laťku a ve všech aspektech vynikat prostě nezvládne nic jiného než The Boys. Pátou sérii chci hned teď, protože čekat na ni fakt nezvládnu. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále se potvrzuje, že Boys jsou seriálem, na který se můžeme vždy spolehnout, že doručí kvalitu. I když jsem se těšil na každou novou epizodu, tak mi tato série přišla slabší než předchozí. Hlavně linky Frenchieho a Butchera mi přišly docela nezajímavé a s některými postavami mi přišlo, že tvůrci neví co dělat. Za to jak asi všichni ví, tak hvězdou této sérii je Homelander, který je fakt skvostný a nikdy nevíte co čekat. Nechuťáren zas přibylo a za mě až moc. Už mi to přišlo, že z povinnosti musí mít v každé epizodě něco. Furt to jsou ale Boys a furt si jedou svoje a s ničím se nemažou. Konec dobře navnadil na poslední sérii. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (26)

  • Homelander v epizodě odkazuje na debakl na Godolkinově univerzitě, který se odehrál ve finále 1. série seriálu Gen V (od r. 2023). (NiWi)

Reklama

Reklama