Reklama

Reklama

Banda - Série 4

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 8 h 26 min (Minutáž: 59–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Chace Crawford, Erin Moriarty, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jeffrey Dean Morgan, Tomer Capone, Karen Fukuhara (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (74)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víceméně tady tak nějak souhlasím s všeobecným názorem - trochu slabší série, ale pořád slušná podívaná a hlavně dobrá předehra pro závěr, který snad bude vskutku fookin diabolical. Zase se mi tady dokázalo, že na některých postavách mi vlastně vůbec nezáleží (Frenchie) a jiné pořád baví stejně jako doposud (Homelander). Místy snad ta snaha šokovat a znechutit už začíná být spíš na škodu (Webveaver) a politická satira leckdy působí trochu příliš na sílu, ale holt asi bylo potřeba dát jasně najevo, z koho si seriál dělá prdel, protože ne každému to doposud docházelo, navíc nějakou extrémně sofistikovanou dekonstrukci současné politické situace v Americe od téhle show ani nechci, zvlášť, když je to vlastně ve skutečnosti stejně mnohkdy totální fraška a přehlídka lidské stupidity. To, co jsem chtěl, jsem pořád dostal ve štědré míře a rád tak odpustím, že to přišlo i s ne zcela zanedbatelnou dávkou nechtěného. 8/10 ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Greece, Rome, all democracies, they fail because people are fucking stupid. You don't need an army of Supermen like nazi bae wanted... so German. If you crush the masses, who builds your monuments? Who tongues your taint? No. The people will tear it apart themselves, just got to nudge 'em a little. Then you get to swoop in, be the one saving it." ()

Reklama

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejslabší série The Boys. Na druhou stranu seriál jako takový se rozhodně stále drží nad vodou a v nadprůměru. Celý příběh čtvrté série se bohužel šíleně táhne, spoustu věcí by se dalo vyškrtat a osobně jsem postrádal epičnost, kterou třeba dodával Soldier Boy v minulé sérii. Sice se hezky otevírá prostor finální sérii, ale to nic nemění na tom, že do čtvrté série tvůrci narvali mnohem více bizáru, brutality a nechutností na úkor příběhu, což osobně neoceňuji. Největší problém mám (krom finálního dílu) s velmi pomalým posunem příběhu a něco mi říká, že děj čtvrté i budoucí páté série by se možná i dal sloučit. Osobně mi i chuť kazí fakt, že máme čekat 2 roky na další sérii. Proč v době vysílání této série už netočí pokračování, tak jako tomu bývalo kdysi u seriálů? ()

TheHofi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady, můj maraton je přerušen do doby než dostanu pátou a posledni serii Bandy a to čekání bude pro mě nekonečný, páč je to furt naprosto dokonalý. Já tady opravdu nevím, co bych psal ja ten seriál prostě miluju a vše tu funguje emoce, humor, akce zkrátka furt to funguje stejně jako předtím takže 100% a prosím tu pátou sérii co nejdřív, protože to určitě bude absolutní nářez. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě kvalitativně dost rozporuplná série. Rozjezd přes první tři díly je dost utahaný, vysloveně na pěst je linka Frenchieho, která je každýmu u prdele. Nepomůže ani upozadnění Butchera, který tu má kromě posledního dílu jen pár štěků. A co si budeme nalhávat, Městský a Hvězdaa jsou hlavními tahouny a když upozadníte jednoho z nich, seriál ztratí. Tradičně na přesdržku je i Moriarty, které nepomůže sebelepší plastika xichtu. Abych ale zbytečně nekazil dojem, pořád se jedná o supr seriál, který nebude mít konkurenci, ani kdyby se o to někdo snažil. Krásně se trefuje do všeho kolem, černý humor zde srší jak krev z mrtvol (Homie a jeho názorná ukázka "roztrhnu tě vejpůl" je boží), úchylárny mají stále nápad (u mučení "Webweavera" jsem umíral smíchy) a všechny události dávají vizi, že pátá a poslední série bude dost o chcípání všeho a všech. Nelze se netěšit. PS: Jeffrey Dean Morgan je pochopitelně roven Městskýmu co se týče tahounství, on snad ani neumí být nevýrazný. Skvělá castingová volba. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (26)

  • Kaskadéra Koye hraje John Koyama, držitel Emmy a opravdový koordinátor kaskadérů pro seriál. (NiWi)

Reklama

Reklama