Reklama

Reklama

Věděli jste, že globalisté dávají do jídla chemikálie, aby z nás udělali gaye? Že Dakota Bob je démon z pekla a že Měsíc není skutečný? Zjistěte, co nechtějí, abyste věděli, na #TruthCon! (Prime Video)

Recenze (24)

Ymbecill 

všechny recenze uživatele

Z toho seriálu se stala čistá "try not to drop challenge" = neuvěřitelně nepříjemná podívaná. Jedná se sice o dobré zachycení hnusné atmosféry, kdy se všem rozpadá život pod rukama, ale jinak nenalézám žádnou hodnotu. Zkrátka: Ryanovo natáčení, manipulace Deepem, vzpomínky na Kimiko, Frenchiho partner, Hughieho rodiná situace, Butcherovi se to blíží, ten zku**ený Truthcon a jako třešnička na dortu Homelander ztrácí tvář… prostě v tom vidím jen bolestivě pomalý a sadisticky detailní build-up na fenomenální prů*er. A mě se to zkrátka nezamlouvá, nicméně bych doporučil se přes tuhle potvoru prokousat, protože E3 a E4 už můj ymbecillní mozek shledal zábavnými. 7/10 ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uběhly dva díly a nestalo se v podstatě nic. Banda jen žvaní o blbostech, řeší osobní krize a hádá se. Úplně se vytratil týmový duch a napětí, pro které jsem hltal první dvě řady. A přes to vše je nejhorším dílkem skládačky zatím Sister Sage. Herečce asi nikdo neřekl, že na to, aby hrála nejchytřejšího člověka na Zemi, to nestačí mít napsané ve scénáři, ale musí i tak působit. Což je fakt neděje. ()

Reklama

rashaverak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacina z toho byt jakasi rozverna groteska, preferoval bych ponekud jine smerovani. Se slzou v oku vzpominam na likvidaci neviditelneho v prvni sezone. Bitka z teto episody se zrejme bude libit fanouskum nemych cernobilych grotesek ci Buda a Spencera. Spatne napsany scenar nelze nahradit pomoci akce, gore a nechutnych sexualnich scen antisuperhrdinu jakkoliv jsou hrave a vtipne. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homelander sa snaží spropagovať svojho syna ale naráža na vlastnú pominuteľnosť s ktorou sa nehodlá zmieriť. Butcher prezradí bande svoj zdravotný stav. Banda sa vydáva Truthcon aby tam skompromitovali novú Homelanderovu chránenkyňu a dostávajú sa do problémov. Deep sa dostáva na koňa a Atrain zdá sa nie je až taká sviňa ako sa zdalo. Prevedenie: Časť sa nikam neposúva ale stavia nám do popredia o čo vlastne v tejto sérií pôjde (a nie nie je to to homosexuálny vzťah nášho malého frantíka) a síce o generačný cyklus, ktorý Homelander neustojí a o Butcherovu záchrannú akciu dieťaťa, ktoré o to zdá sa nestojí. 78% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, na patnáct minut byla Banda zpět, ale nejde si nevšimnout, že obsahem toho zbytku neohromuje. Tvůrci přešlapují na místě a odvádí pozornost občas cameem, záběry na péro Mr. Půlkina, nebo na nechutňárny s lízáním prdelí. Lepší než první epa? Za mě ani ne, jen je trochu akčnější a nechutnější. Pořád to není tak úplně ono. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama