Reklama

Reklama

Věděli jste, že globalisté dávají do jídla chemikálie, aby z nás udělali gaye? Že Dakota Bob je démon z pekla a že Měsíc není skutečný? Zjistěte, co nechtějí, abyste věděli, na #TruthCon! (Prime Video)

Recenze (24)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Par kratuckych 2-ojminutovych "zjavov". Legenda komedialneho skecu - Will Ferrell hrajuci sam seba. :) "I smell and Oscar nomination...". "Shut UP!" A druha, matka Hughie-ho vynorivsia sa odnikial, v zavere prvej epizody u ocina v nemocnici. Scenka zo zidovskej oslavy dievcata mi prisla napriek gagom a brutalitkam prilis "nasilu". Ozrata Kimiko rovnako. Uprimne, rovnako Sergiho romanik z minuilosti, Starlightina linia kompletne, ci Deep-ova hlupa "awkwardnost", v stvrtej serii uz vobec neposobia originalne. Ako-tak to drzi uzierajuci sa Butcher nad hrobom a nevypocitatelny Homelander so "synkom"-Ryanom, ktory ma slusnu "punching-face". Som zvedavy akurat na to, ako "skonci" najmudresia, ale i najkrehkejsia "SUP-ina", inak je to zatial bieda a vobec nezdielam nadsenie. 40% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám problém s těmito hodinovými díly, kde se toho moc nestane. Frenkieho chtějí více polidštit, ale v rámci "drsné" Bandy to má spíše opačný efekt a jeho románek mě absolutně nezajímá. To samé mohu říci o zbytku Bandy, která dělá neustále to samé dokola se stejným výsledkem se stejnými problémy v týmu - bohužel se to nikam neposouvá. Škoda, že je to postavené na nich a ne na Sedmičce. Homelander, Deep, A-Train a ostatní mají daleko více vrstev k prozkoumání. A vysvětlí mi někdo tu pitomou scénu, kdy lidi od Homelandera mají Bandu zase na lopatách, míří na ně zbraně a oni z toho zase vyváznou? To je furt dokola. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homelander sa snaží spropagovať svojho syna ale naráža na vlastnú pominuteľnosť s ktorou sa nehodlá zmieriť. Butcher prezradí bande svoj zdravotný stav. Banda sa vydáva Truthcon aby tam skompromitovali novú Homelanderovu chránenkyňu a dostávajú sa do problémov. Deep sa dostáva na koňa a Atrain zdá sa nie je až taká sviňa ako sa zdalo. Prevedenie: Časť sa nikam neposúva ale stavia nám do popredia o čo vlastne v tejto sérií pôjde (a nie nie je to to homosexuálny vzťah nášho malého frantíka) a síce o generačný cyklus, ktorý Homelander neustojí a o Butcherovu záchrannú akciu dieťaťa, ktoré o to zdá sa nestojí. 78% ()

Ymbecill 

všechny recenze uživatele

Z toho seriálu se stala čistá "try not to drop challenge" = neuvěřitelně nepříjemná podívaná. Jedná se sice o dobré zachycení hnusné atmosféry, kdy se všem rozpadá život pod rukama, ale jinak nenalézám žádnou hodnotu. Zkrátka: Ryanovo natáčení, manipulace Deepem, vzpomínky na Kimiko, Frenchiho partner, Hughieho rodiná situace, Butcherovi se to blíží, ten zku**ený Truthcon a jako třešnička na dortu Homelander ztrácí tvář… prostě v tom vidím jen bolestivě pomalý a sadisticky detailní build-up na fenomenální prů*er. A mě se to zkrátka nezamlouvá, nicméně bych doporučil se přes tuhle potvoru prokousat, protože E3 a E4 už můj ymbecillní mozek shledal zábavnými. 7/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, na patnáct minut byla Banda zpět, ale nejde si nevšimnout, že obsahem toho zbytku neohromuje. Tvůrci přešlapují na místě a odvádí pozornost občas cameem, záběry na péro Mr. Půlkina, nebo na nechutňárny s lízáním prdelí. Lepší než první epa? Za mě ani ne, jen je trochu akčnější a nechutnější. Pořád to není tak úplně ono. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama